**   Juha-Matti Haavisto
*     Jarmo Melava

kokoonpano: Mika Lahtinen, Juha-Matti Haavisto, Lars-Erik Boenich,Jarmo Melava (85min Ilkka Virtanen), Jussi Lindroos(45min Rauli Suominen), Jere Parjanen (69min Jori Poikela), Jyri Monerris-Virkki, Juuso Hägström, Kustrim Myftari (35min Tuomas Rokka), Roope Merikukka, Joni Parjanen
Lisäksi kokoonpanossa olivat Jani Iivonen ja Tero Järvinen

pelistä: Peli oli kovaa fyysistä vääntöä heti alku vihellyksestä aina loppuvihellykseen asti. Ensimmäinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä, pallonhallinta oli hivenen Interillä mutta me pääsimme vastahyökkäyksillä parempiin maalintekotilanteisiin. Valitettavasti hyvistäkään paikoista palloa ei saatu toimitettua verkkoon ja kuten niin usein virhe puolustuksessa, ja inter rankaisi puoliajan ainoasta paikastaan.

Toinen jakso alkoi meidän kovalla painostuksella, joskaan maalitilanteisiin asti emme juurikaan päässeet. Kesken painostuksen sattui puolustukselle virhe kierrätyksessä ja inter käytti tilanteen hyväkseen. 0-2 tilanteessa inter vetääntyi ja antoi pelin hallinnan suosiolla meille. Laidoilta olisi odotttanut enemmän keskityksiä luukulle ja muutenkin hyökkäyspään viimeisen kolmanneksen pelissä ratkaisut olivat huonoja.

Parempi joukkue vei voiton kauden avauksesta. Tasoltaan peli kuitenkin oli hyvää ja vastaavilla otteilla voittoja varmasti kevään aikana tulee. Kehitettävää jäi viimeistelyyn, keskityksien laatuun ja ajoitukseen sekä kentällä tapahtuvaan kommunikaatioon. Nyt vaan tsempillä eteenpäin ja kohti uusia haasteita Pansion kentälle