W2 hävisi Pansion hiekalla ansaitusti 2-0

Juhannuksen jälkeen tiistaina 26.6 Wilpas2 matkusti Pansion hiekalle pelaamaan AFC Campusta vastaan. Tuomisina oli 2-0 tappio ja annos nöyryyttä. Kävelemällä ei tässäkään sarjassa saavuteta yhtään mitään!!!

Ennen peliä kaikki vaikutti hyvältä, tunnelma oli korkealla ja joukkueesta huokui intoa sekä itsevarmuutta. Alkuvihellyksen jälkeen kaikki oli kuitenkin toisin. Palloa Wilpas2 piti lähes koko ajan, mutta peli ei edennyt kohti vastustajan päätyä vaan pelaajat tyytyivät siirtelemään palloa alakerrassa toinen toisilleen paikallaan oleville pelaajille. Kuten niin usein tällaisessa tilanteessa, vastustaja pääsi katkoon ja iski vastahyökkäyksestä johtomaalin joka myöhemmin osottautui myös voittomaaliksi. Koko jakson aikana Wilpas2 sai aikaan ainoastaan yhden maalipaikan josta ei kuitenkaan maalia saatu aikaiseksi, lisäksi oli yksi erikoistilanne, kulmapotku. Koko puoliajan aikana ei ollut yhtään taklausta eikä Wilpas voittanut ensimmäistäkään kaksinkamppailua. Onneksi myös vastustaja oli aneeminen ja pääosin vain peruutteli odottamaan tilaisuutta iskeä pitkillä palloilla.

Puoliajalla suoritettiin yksi vaihto ja pelipaikkoja sekoittamalla valmentaja pyrki herättelemään joukkuetta. Toinen jakso alkoikin pirteämmin ja Wilpas2 sai aikaiseksi jonkinasteista painostusta vastustajan alueelle, mutta ylärimaa lähemmäs ei tällä kertaa rahkeet riittäneet. AFC Campus pyrki ainoastaan suojelemaan omaa maaliaan 10 pelaajalla ja roiski palloja suoraan pystyyn, pelin lopussa tällainen roiskaisu tuotti läpiajon jonka Jani Iivonen torjui mutta jatkopallon Campuksen palaaja toimitti verkon perukoille. Tosin pelin tuossa vaiheessa Wilpas2 puolusti ainoastaan kolmella pelaajalla ja pyrki tasoittamaan pelin.

Paljon ei pelistä jäänyt kerrottavaa jälkipolville. Ainoastaan Tero Järvinen voi olla tyytyväinen omaan peliinsä laitapakin paikalla. Pelistä voidaan kyllä ottaa paljon opiksi, vahvuutemme on liike joukkueena, kun liike puuttuu emme pysty pelejä voittamaan. Myös valmennujohto voi mennä itseensä, miksi emme harjoitelleet maanantaina? Kevät kierrosta on jäljellä yhden pelin verran ja hyvä tulos siitä antaa positiivisen lähtökohdan syksyyn. Nyt tarvitaan iso annos nöyryyttä ja sitoutumista joukkueen puolesta!!!! Mitään ei ole vielä saavutettu vaan syksyllä alkaa uusi sarja jossa on 11 peliä voitettavaksi.

AFC Campus-Wilpas2 2-0 (1-0)

1-0  12min Campus

2-0  91min Campus