Harjoitusotteluennakko: 1.3.2020 Salon Wilpas v LoPa

Harjoitusotteluennakko: 1.3.2020 Salon Wilpas v LoPa

Keltamustan seuraava treenivastustaja on LoPa (29.2.2020)

Ampiaiset kohtaavat maaliskuun ensimmäisenä päivänä Lohjan Pallon harjoitusottelun merkeissä. Treenimatsi starttaa sunnuntaina 1.3 klo 15.15 Salon Urheilupuiston tekonurmella.

Ottelun lähtökohdat

Kauas ollaan tultu LoPan menestysvuosista miesten kakkosessa, mutta uutta tulemista tehdään lohjalaisnuorten voimin. 54-vuotiaan seuran elinvoimaiset A- ja B-juniorit pelaavat ikäluokkiensa 1.divareissa ja muodostavat treenirungon miesten joukkueen kanssa. Viime vuonna lohjalaiset jäivät 9.sijalle omassa Uudenmaan lohkossaan ja vältti putoamisen 6 pinnan turvin.

”Olen kuullut pelkkää hyvää heidän juniorityöstään ja vanhemmista junnuluokista tiedänkin monta lupaavaa kaveria, joille voisi olla käyttöä Salossakin. Heidän edustusjoukkueensa on nuori ja ehkä vielä liian kokematon kilpailemaan Uudenmaan nelosen kärkisijoista, mutta he tekevät päämäärätietoisesti hommia sen muuttamiseksi. Odotan mielenkiinnolla millainen LoPa on nykypäivänä”, ennakoi Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät viime kaudella

Salon Wilpas – 7 maalia – Teemu Kesänen & Kevin Kreen

LoPa – 7 maalia – Veeti Lemberg

Killer Bees team news

Salon Wilppaan harjoituspelit käynnistyivät totutusti W2-pelillä, jonka edari vei tyylipuhtaasti viime lauantaina nimiinsä lukemin 7-0. ”Me saimme molemmille joukkueille tärkeän peliharjoituksen, mutta olosuhteiden vuoksi tuskin kumpikaan itse pelille asetettuja juttuja. Siksi on turha puida ottelun antia sen enempää. Me loimme hyvin paikkoja läpi ottelun ja kontrolloimme pelin tapahtumia sekä pallollisesti että pallottomana. Siinäpä se”, kommentoi Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

LoPan kimppuun Ampiaiset lähtevät 17 pelaajan voimin ja mukana ovat kauden avausminuutit hakevat Eemeli Auranen ja Otso Tuominen sekä Wilpas-debyytit tekevät Eetu Multanen ja Jare Roos. Poissa ovat edelleen Balinca ja Ojanen sekä valtiota palvelevat Kreen ja T.Koskinen. Myös Viitaniemi puuttuu sunnuntain rosterista.

Assistantti Kesänen onkin iloinen sunnuntain kokoonpanosta: ”Saadaan käyttöön laaja rosteri ja luvassa on lisää debyyttejä ja näytönpaikkoja!”.

”Saimme ehjän treeniviikon alle ja torstain valmistavissa tehtyä jonkin verran taktistakin osuutta. Mutta pelilliset tavoitteemme eivät juurikaan ole muuttuneet W2-pelistä. Pyritään onnistumaan ison viitekehyksen sisällä valmiimpaa ja aktiivisempaa vastustajaa vastaan”, tähtää Manu.

Kapteeniston kulmaus

Mälkis: ”Kenttäolosuhteet loivat pienet vaikeudet pelillisesti, mutta kokonaisuudessaan viime lauantai oli oikein onnistunut pelitapahtuma. Paljon positiivisia asioita tapahtui kentällä ja siitä on hyvä jatkaa sunnuntain matsiin”.

Kiinnitä katseesi häneen:

Kurkisteleeko Jesen takana toinen hattutemppu? Kuva: Sinikka Makkonen

Jesse Jokiniemi – Vapahtajan paluuta huippukuntoon on odotettu ja viime lauantainen oli Ampiaisten kannalta varsin mukiinmenevä myrskyvaroitus siitä, mihin Taikuri parhaimmillaan kykenee. Surprise, surprise, the king is back!!!