Harjoitusotteluennakko: 11.6.2020 PaiHa v Salon Wilpas

Harjoitusotteluennakko: 11.6.2020 PaiHa v Salon Wilpas

Haka isännöi Keltamustaa Soikalla (10.6.2020)

Salon Wilppaan harjoitusottelut jatkuvat seuraavaksi treenipelillä tulevaa lohkokumppania, Paimion Hakaa vastaan. Ottelutapahtuma starttaa torstaina 11.6 klo 20:15 Paimiossa, Soikan tekonurmikentällä.

Ottelun lähtökohdat

Hakan nimettyä salolaisillekin tutun Tom Powersin uudeksi päävalmentajakseen, on naapuripitäjässä pitänyt kiirettä. Britti on käyttänyt kontaktejaan aktiivisesti ja värvännyt pelimiehiä sieltä sun täältä. Nimekkäimmät kalat engelsmannin verkoissa lienevät hyökkääjät Niclas Forss ja Joonas Manzo sekä Wilppaasta siirtynyt Markus Kuivala.

Powersin uusi rykmentti on valmistautunut tulevaan kauteen yli puoli vuotta, treenaten sekä harjoitusotellen aktiivisesti. Isosta testipelaajistosta on tippunut osa pois ja jäljelle on jäänyt melkoisen kasvojenkohotuksen läpikäynyt PaiHa.

”Paljon nuoria ja lahjakkaita uusia kasvoja miksattuna paimiolaisten vanhaan kokeneeseen kaartiin tuntuu hyvältä sekoitukselta ja näyttää vahvalta paperilla. Kun vielä joukkuetta johtaa laatuvalmentaja, kuten Tom, on heidät syystä nostettu eri asiantuntijoiden tahoilta yhdeksi nousijakanditaatiksi. He ovat varmasti valmiimpi joukkue kuin me, mutta parempi? Siitä me haluamme ottaa selvää”, arvioi Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Parhaat maalintekijät viime kaudella:

PaiHa – 6 maalia – Felipe Ribeiro

Salon Wilpas – 7 maalia – Teemu Kesänen & Kevin Kreen

Killer Bees team news

Ampiaisparvi starttasi harjoituspelinsä uudelleen otellen W2:sta vastaan. Tällä kertaa edustus ei yltänyt helmikuun veroiseen rökitykseen, mutta teki tasoeron selväksi 4-0-lukemin.

Paimioon raitapaidat matkaavat 20 pelaajan komppanialla ja mukana on muutamat mukavat ensiesiintyjät, kuten mm. Kevin Kreen.

Kevin ”pretty fly for a white guy” Kreen on taas valmis piinaamaan puolustajia!

”Saimme hyvän peliharjoitteen päälle kaksi tehokasta harjoitusta, mutta emmehän me voi mitenkään valmiita vielä olla. Joukkueen palaset ovat loksahtaneet kivasti paikoilleen ja meillä saattaa olla pari uutta pelaajaa julkistettavaksi vielä ennen juhannusta. Nyt pääpaino on saada joukkue toteuttamaan yhteistä pelitapaa ja meillä ei ole sen suhteen minuuttiakaan tuhlattavaksi”, painottaa Manu.

Killer bees in training!

Kiinnitä katseesi häneen:

Alex Arinze – Wilppaan man of the match W2sta vastaan on tehnyt joukkueeseen välittömän vaikutuksen harjoituksissa. Erinomaisella kahden suunnan keskikenttämiehellä on laaja repertuaari osaamista lähtien briljantista syöttöarsenaalista maailmanluokan riistopeliin. Fantastinen vahvistus salolaisten konehuoneeseen!