Wilppaan miesten joukkueet kohtaavat toistamiseen (5.6.2020)

Pandeumin jälkeinen elämä jatkuu Wilppaan miesten välisellä harjoitusmittelöllä, molempien jatkaessa valmistautumista tulevaan kauteen. Treenimittelö käynnistyy lauantaina 6.6. klo 15.15 Salon Urheilupuiston tekonurmella.

Ottelun lähtökohdat

Molemmilla joukkueilla on ollut kolmen viikon harjoitusrupeama takana, joista viimeisin viikko on menty ”normaali” asetuksin ilman kontaktikieltoja. Miesten joukkueiden välinen ero ennen ottelua on yhden sarjaportaan verran, Rauli Suomisen johdattaessa 2-joukkueen historialliseen nousuun viime kauden päätteeksi.

Jo kertaalleen käynnistyneen preseasonin ensimmäisessä harjoituspelissä joukkueet kohtasivat 22.2, jolloin ykkösjoukkue latoi taululle lukemat 7-0. Salofutiksen elävä legenda ja W2:sen kakkosvalmentajana ja pelaajana nykyään toimiva Tero ”Bändi” Järvinen muisteleekin viime kohtaamista, samalla ennakoiden tulevaa kamppailua: ”Viime kerrasta jäi kyllä pahasti hampaankoloon, kun ei ollut mitään saumoja koko pelissä, eikä sitä voi pistää edes sään tai vajaan kokoonpanon piikkiin. Toki tiedettiin mitä on tulossa, mutta vähän taisimme yllättyä, kun edari höyrysi menemään ja repimään meitä kappaleiksi koko 90 minuuttia. Toivottavasti on jotain opittu viime kerrasta. Hyvin ollaan treenattu ja paljon on ollut pelureita treeneissä, joten eiköhän edustukselle ole enemmän haastetta tiedossa”.

Kakkosen päävalmentaja Rauli Suominen komppaa virkaveljeään: ”Covid-19 jälkeen, kun päästiin taas jatkamaan, niin joukkueessa on ollut hyvä pöhinä päällänsä, joka treeneissä 16-23 ukkoa messissä ja tekemisen meininki on ollut hyvä. Rosteri on hieman vahvistunut maaliskuun jälkeen, mutta ikävästi tästä pelistä on vielä muutamia poissaoloja. Silti meillä on kilpailukykyinen rosteri kasassa ja mielenkiinnolla lähdetään haastamaan edaria. Pyritään tällä kertaa haastamaan kunnolla ja varmasti ollaan sisuuntuneita ja hieman viisaampia, eikä pelistä tällä kertaa tule viime pelin kaltaista edarin näytöstä”.

Parhaat maalintekijät viime kaudella

Salon Wilpas – 7 maalia – Teemu Kesänen & Kevin Kreen

W2 – 14 maalia – Juha Virtanen

Killer Bees team news

Ampiaiset ottivat harjoitusluvan avosylin vastaan ja hellivät sitä kuin vastasyntynyttä. Kaksi tiukkaa fysiikkaan painottunutta viikkoa, jonka kruunuksi saatiin ehjä ja täysipainoinen treeniviikko. Karanteenin aikana Keltamusta vahvistui muutamalla nimimiehellä, joista kaikki nähdään lauantaina.

Wilppaan Gaffer Markus Aho myhäilikin tyytyväisyyttä otteluaattona: ”Me pysyimme aktiivisina koko karanteenin ajan ja siitä pelaajistolle suuri kiitos omatoimisuudesta ja aktiivisuudesta. Vahvistukset ovat tarkkaan harkittuja täsmämiehiä ja juuri oikeita palasia palapeliimme. Nyt meillä on vahva nippu kasassa, mutta rajoitetusti aikaa sulautua joukkueeksi, joka pystyy toteuttamaan vaativia ajatuksiamme. Siksi W2-treenipelilläkin on nyt normaalia suurempi merkitys”.

Kakkosjoukkueen kimppuun edustus juoksuttaa 18 nälkäistä ampiaista, joista jokainen janoaa näyttöpaikkaansa ja siten varattua lisää ruutuaikaa, kun sarja alkaa 2.7. Uusina raitapaitoina ensiesiintyvät mm. Alex Arinze, Drilon Musaj sekä Bright. Alex on aiemmin Suomessa pelannut lähinnä ykköstä Oulussa ja Kajaanissa, Drilon puolestaan esiintyi reilu vuosi sitten UEFAn Eurooppaliigan karsinnoissa!

Apuvalmentaja Teemu Kesänen ja joukkueen kapteenistoon kuuluva Jesse Jokiniemi eivät tahdo pysyä housuissaan ottelun alla; ”Preseasonin uudelleenkäynnistys tuntuu pitkän tauon jälkeen mahtavalta, enkä malta odottaa kundien esitystä. Lisäksi on muutama maukas debyytti luvassa!”, intoilee Teme, Taikurin säestäessä: ”Hyvät treeniviikot takana ja todella kovia uusia pelaajia kokoonpanossa! Kiva päästä pitkästä aikaa pelaamaan!”.

Kiinnitä katseesi häneen:

Mou on nykykunnossa pitelemätön mies! Kuva: Sinikka Makkonen

Mohammed Ali – Moun meno harjoituksissa on nostattanut odotusarvoja entisestään. Sähäkkä, räjähtävä ja maalinälkäinen hyökkääjä himoaa maaleja ja onkin pölisytellyt verkkoja treeneissä tasaseen tahtiin. Ei jää maaleitta lauantaina!