Otteluennakko: 12.10.2019 TPK v Salon Wilpas

Otteluennakko: 12.10.2019 TPK v Salon Wilpas

Salon Wilpas päättää kautensa Kupittaalla (11.10.2019)

Salolaiset kohtaavat kauden viimeisessä sarjapelissään TPK:n Kupittaan tekonurmella. Länsi-Suomen miesten kolmosen viimeinen ottelukierros käynnistyy klo 16:00.

Ottelun lähtökohdat

Kerho kehräsi kylmäverisesti Salon Urheilupuiston silkkisellä ylänurmella 14.6, kun vierasvoittonumeroiksi tykitettiin turkulaisten toimesta 0-4. ”Se oli eriskummallinen matsi, jossa olimme vähintään tasaväkisesti mukana, mutta kaveri kävi iskemässä maalit. Noh, maalintekopelihän jalkapallo loppujen lopuksi on ja sillä skaalalla mitattuna me olimme huonompia”, kummastelee Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Kattaus sininuttujen ja Keltamustan viimeisen kierroksen keskinäiselle ottelulle on herkulliset, sillä voittaja saattaa, Maskun ja ÅIFKin pelin huomioiden, sijoittua sarjan kuudennelle sijalle. Ennen päätösottelua TPK on seitsemäntenä tasapisteissä Ampiaisten kanssa. ”6.sijan uskoisin kiinnostelevan molempia osapuolia valtavasti ja mitään merkityksetöntä pallottelua ei lauantaina ole tarjolla”, ennakoi Aho.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

TPK – 14 maalia – Marno Lastula

Salon Wilpas – 7 maalia – Teemu Kesänen & Kevin Kreen

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

TPK LLLDL

Salon Wilpas LLDDL

Killer Bees team news

Raitapaitojen viimeinen kotiesiintyminen ei jättänyt kovin mairittelevaa kuvaa Ampiaisparvesta, kun Peimari pyyhki isännillä tekonurmimattoa 2-6-lukemin 4.10 pelatussa ottelussa. ”Vaikea ja haastava kausi, joka on ollut meille suuri pettymys, varsinkin kotona olemme kyntäneet fanien kustannuksella ja siitä meidän on osoitettava pahoittelumme”, painottaa Manu.

Kauden finaaliin Wilpas lähtee hyvällä rosterilla, kun mm. Mäkinen, Koskinen, Ali ja Ojanen palaavat salolaisten sotasapluunaan. Mäxyn lisäksi yhteistyöseura SalPasta mukana on Peimariakin vastaan otellut Joni Juhola. Aho ja Lehtinen huilaavat päätöspelin korttitilin täyttymisen myötä. ”Tällä kaudella me emme ole ottaneet kahden edellisen vuoden mukaisia kehittymisaskelia ja se on näkynyt joukkueen jokaviikkoisessa tekemisessä ja sitä myötä luonnollisesti ottelusuorituksissamme. Eikä kuudes sija mitään pelasta tai poista, mutta se antaa mahdollisuuden päättää vaikea kausi hymyllä. Pelaajiston on osoitettava, että joukkueella on merkitystä ja remontin alla monella pelaajalla on vielä näytettävää kuuluuko ensi vuonna joukkueeseen, muistuttaa Ampiaisten päävalmentaja lopuksi.

Kapteenin kulmaus:

“Vaikea kausi takanapäin ja nyt vielä viimeiseen matsiin ilon kautta kaikki irti, jotta jäisi vähän parempi maku kaudesta”, tsemppaa Salon Wilppaan kippari Teemu Kesänen.