Otteluennakko 12.8-2020 3.div FC Inter 2 v Salon Wilpas

Otteluennakko 12.8-2020 3.div FC Inter 2 v Salon Wilpas

Wilpas matkaa Interin vieraaksi (11.8.2020)

Keltamusta lähtee hakemaan hyvitystä viime kierroksen kotitappiolle Turkuun, kun vastaan asettuu hyvin kautensa aloittanut FC Inter 2. Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelu puhalletaan käyntiin klo 19:15 Kupittaalla.

Ottelun lähtökohdat

Sarja-avauksessa ÅIFKille kärsityn tappion perään Sinimustat ovat saalistaneet neljä perättäistä voittoa ja majailevat 12 pisteellään aivan kärjen tuntumassa kolmantena.

Ammattilaisvalmentaja Erol Atesin luotsaama nuorekas turkulaisjoukkue on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja sen aktiivinen prässipeli on koitunut monen joukkueen turmaksi. Lupaavien Inter-talenttejen ympärille on haalittu Inter-taustaisia, kokeneempia pelaajia ja kaikki on katettu varsin realistiselle nousukamppailulle, joka taas palvelisi edustusjoukkuetta paremmin.

”FC Inter on seurana vakiinnuttanut viime vuosina vahvan aseman Veikkausliigassa ja he ovat panostaneet organisaatioon selvästi aiempia kausia enemmän. Merkittävin muutos on tapahtunut kaveriporukalla johdettuun kakkosjoukkueeseen, josta on tullut tavoitteellinen ykkösjoukkueen reservi, jolla on merkittävä asema seuran pelaajapolulla ja nuorten lupausten kasvattamisessa. Pelaava, liikkuva, aktiivinen, hyvin valmennettu kokonaisuus on haasteena äärettömän motivoiva”, ylistää Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Aiemmat kohtaamiset:

6.9.2019 3div Wilpas – FC Inter 2 0-2
26.5.2019 3div FC Inter 2 – Wilpas 3-1
27.7.2018 3div Wilpas – FC Inter 2 1-1
15.4.2018 3div FC Inter 2 – Wilpas 0-2
9.4.2016 Regions Cup Wilpas – FC Inter 2 1-3

Parhaat maalintekijät tällä kaudella:

FC Inter 2 – 2 maalia – Hushyar Aftab, Markus Arsalo & Jan Heinonen

Salon Wilpas – 2 maalia – Jashar Balinca

Killer Bees team news

Ampiaiset kärsivät toisen perättäisen tappion esiintymällä surkeasti Salon Urheilupuistossa viime perjantaina TPK:ta vastaan. Pisteet matkasivat toisen jakson profiilin nostosta huolimatta 1-2-lukemin Turkuun.

”Olin todella pettynyt suoritukseemme, jota oli vaikea uskoa edes todeksi. Meiltä puuttui johtajuutta kentältä ja liian moni ampiainen jäi lampaaksi aggressiivisuuden osalta. Sorruimme ylipelaamiseen ja teimme typeriä asioita joukkuepelaamisen osalta. Kauttaaltaan heikko kokonaisuus toisen jakson parannuksesta huolimatta”, summaa Aho.

Interin kakkosjoukkuetta haastamaan Wilpas lähtee lähestulkoon samoista asetelmista kuin Kerhoakin vastaan. Poissa on edelleen lonkkavamman kiusaama Joonas Ojanen ja Saksaa kiertävä Alban Sadikaj. Työkiireet verottavat matkasta myös Mohammed Alin ja Drilon Musaj’n. Vastapainoa tuovat kuitenkin kapteeni Eemeli Mälkösen paluu tolppien väliin sekä reissusta palannut Ryan Shenas.

”Me saimme hyvän valmistavan alle ja harjoittelimme pieniä taktisia muutoksia hyvällä lopputuloksella. Joten lähdemme luottavaisina, mutta nöyrinä haastamaan Interin”, konkluusaa Manu.

Kiinnitä katseesi häneen:

Jaren jaloissa on poweria! (Kuva: Sinikka Makkonen)

Jare Roos – Paimion kautta Wilppaaseen pongahtanut halikkolainen hurrikaani on jo ehtinyt demonstroida vauhdikkaita lapikkaitaan. Tämä pikajuna kiihdyttää täyteen tykitykseen silmänräpäyksessä ja siinä vastustajalla riittääkin tehtävää, jos meinaa mukana pysyä!