Otteluennakko 12.9-20 3div EuPa v Salon Wilpas

Otteluennakko 12.9-20 3div EuPa v Salon Wilpas

Wilpas matkaa Euraan 6 pinnan matsiin (11.9.2020)

Ampiaiset ovat pakkovoiton edessä EuPan vieraana lauantaina 12.9, kun joukkueet kohtaavat toisensa Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelussa. Kick off Euran Wembleyllä näkee päivänvalon klo 15:00.

Ottelun lähtökohdat

Helppoa ei ole sarjanousijan elämä Länsi-Suomen kolmosessa euralaisille ollut ja kotijoukkue lähtee isännöimään salolaisia vieraitaan viiden ottelun tappioputkessa. Viimeksi pisteet valuivat 5.9 johtoasemasta yliajalla voittomaalin iskeneelle TOVElle lukemin 1-2. Varsinkin maalinteko ja hyökkäyspään tehottomuus ovat olleet EuPan rasitteina.

”EuPalla on solmittuna yhteistyösopimus FC Jazzin kanssa ja he ovat vahvistaneet joukkuetta entisillä Pallo-Iirojen pelaajilla sekä muutamalla täsmähankinnalla, joten heillä on tasapainoinen joukkue koossa, mutta ehkei sitten kuitenkaan riittävän hyvä kolmosen tasolle”, arvioi Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Aiemmat kohtaamiset:

16.9.2017 4D EuPa – Wilpas 0-3
29.7.2017 4D Wilpas – EuPa 2-1
13.5.2017 4D EuPa – Wilpas 1-2

Parhaat maalintekijät tällä kaudella:

EuPa – 2 maalia – Santeri Matomäki & Arttu Virtanen

Salon Wilpas – 3 maalia – Jashar Balinca

Killer Bees team news

Tahmeaa on ollut myös Keltamustan meno ja tappioputki on venähtänyt jo kuuden ottelun mittaiseksi! Raju ränni on myös pudottanut Wilppaan putoamisviivan alle jo se pelaakin kauden neljässä viimeisessä pelissään sarjapaikan uusinta päämääränään.

Lauantain reissuun raitapaidoilla on hämmentävän hyvä tilanne, kun poissaoloja on vain Jani Lehtisen korttitilin täyttymisen sekä Jaakko Viitaniemen ja Tommi Opokun loukkaantumisten edestä. Yhteistyöseura SalPasta mukaan lähtevät Akseli Auranen ja Rasmus Karjalainen. Viime pelin missanneet Alex Arinze, Jashar Balinca, John Keister, Kevin Kreen ja Ben Okafor palaavat kuten myös päävalmentaja Markus Aho. Uusvanhana kasvona loppukaudeksi remmiin hyppää myös maalivahti Kristian Viitanen.

”Joskus, kun on jossain jutussa niin täysillä mukana, ettei muulla ole merkitystä, saattaa kadottaa itsensä lisäksi kokonaiskuvan. Piti ottaa etäisyyttä, jotta näkisi lähelle paremmin. Viikko on harjoitusanniltaan ollut raikas, hymyilevä ja intohimoinen. Olen ollut joukkueen ilmeeseen äärimmäisen tyytyväinen ja uskon sen näkyvän lauantain pelissä. Me olemme sarjasijoitustamme parempi joukkue ja tulemme näyttämään sen EuPa-pelistä alkaen”, kärjistää Manu.