Otteluennakko 20.9-20 3div Salon Wilpas v SC Wolves

Otteluennakko 20.9-20 3div Salon Wilpas v SC Wolves

Keltamusta pakkovoiton edessä (19.9.2020)

Ampiaiset ottelevat Wolvesia vastaan putoamispeikon veitsi kurkulla, kun paraislaiset saapuvat Länsi-Suomen kolmosen sarjaotteluun sunnuntaina 20.9. Peli käynnistyy Salon Urheilupuiston ylänurmella klo 16.

Ottelun lähtökohdat

SC Wolvesin kohtalo on jo sinetöitynyt ja Hukat perivät paikan ensi vuoden Länsi-Suomen nelosesta. Yhdeksässä pelissä se ei ole onnistunut keräämään pistettäkään ja maalinteonkin se aloitti vasta viime kierroksella, pistäen TOVEn tiukoille Pajbackalla 12.9 häviten 2-3-lukemin.

”Hiukan yllättynyt pitää heidän kaudestaan olla, koska heillä on hyviä ja urheilullisia pelaajia ja he ovat olleet meille vastustajina aina vaikeita. Tämä vain kuvastaa alati kovenevan kilpailun liiton hallinnoimissa sarjoissa”, painottaa Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Aiemmat kohtaamiset:

6.10.2018 3D SC Wolves – Wilpas 0-2
19.6.2018 3D Wilpas – SC Wolves 1-4
25.8.2017 4D SC Wolves – Wilpas 3-1
9.6.2017 4D SC Wolves – Wilpas 5-2
22.4.2017 4D Wilpas – SC Wolves 1-3

Parhaat maalintekijät tällä kaudella:

Salon Wilpas – 4 maalia – Jashar Balinca

SC Wolves – 1 maali – Antti Korkeamäki & Matias Tulla

Killer Bees team news

Wilpas ei onnistunut löysäämään kaulalla kiristyvää köyttä Eurassa, jossa se virheili sarjassa säilymisen kannalta kiperään 5-3 -tappioon. Raitapaitojen puolustus onkin ollut sarjan lepsuin, eikä sitä tunnuta saada tilkittyä millään konstilla.

”EuPa-pelin jälkeen hämmästelimme Temen kanssa, miten puolustuksestamme tullaan niin helposti läpi ja isossa mittakaavassa summasimme Kedun kanssa koko kauden mittaan meille sattuneita helppoja, suorastaan alokasmaisia virheitä, joita teemme pelistä toiseen. Se on epätavatonta ja tekee pisteiden saalistamisesta astetta hankalampaa, kun esimerkiksi kovalla työllä ansaittu johto luovutetaan luvattoman helpolla takaiskulla pois. Meidän kohdalla myös virheherkkyys ja siitä seuraavat ongelmat ovat ilmeiset pelaajien itseluottamuksen ollessa alhaalla”, analysoi Manu.

Pakkovoittoa hakemaan isännät saavat täyden rosterin, mutta kokoonpano sisältää muutaman statuksella pieni loukkaantuminen / pitkäaikainen sairastelu. Jaakko Viitaniemen jumiutunut pakaralihas pitää nuorukaisen sivussa ja Drilon Musaj on työkiireiden vuoksi poissa. EuPa-pelin pelikieltonsa korttitilin täyttymisen johdosta huilannut Jani Lehtinen palaa kupongille. Yhteistyöseura SalPasta mukana on Akseli Auranen.

”Lähtökohdat eivät ole ihanteelliset, sillä meillä on enemmän pelaajia, jotka eivät ole treenanneet koko viikolla kuin treenanneita ja maanantaina jouduimme peruttamaan treenit, kun ei ollut tarpeeksi tulijoita. Siinäpä meidän tämän kauden ydinongelmamme onkin. Sitoutuminen näkyy sarjataulukossa. Sunnuntaina teemme silti aivan varmasti jälleen kerran parhaamme ja toivomme, että se riittää”, rukoilee Aho.