Otteluennakko 5.9-20 3div Salon Wilpas v FC Åland

Otteluennakko 5.9-20 3div Salon Wilpas v FC Åland

Wilpas tiukan paikan edessä (4.9.2020)

Keltamusta yrittää kaikin keinoin katkaista jo viiden ottelun mittaiseksi äityneen tappioputkensa, kun salolaiset vastaanottavat vieraita Ahvenanmaalta. Wilpas v FC Åland potkaistaan käyntiin lauantaina 5.9 klo 14.30 Salon Urheilupuiston ylänurmella.

Ottelun lähtökohdat

FC Åland janoaa takaisin kakkoseen ja onkin pysynyt otsikoissa vahvistettuaan rivejään Daniel Sjölundilla ja vielä otteluaattona Jens Polvianderilla. Sarjan parhaan puolustuksen päälle ahvenanmaalaiset ovat rakentaneet vahvan kokonaisuuden, jossa keskikenttää tähdittää nuorisomaajoukkueesta tuttu Thomas Mäkinen ja kärjessä viilettää monivuotinen maalitykki Rezgar Amani. Ennen lauantaista ahvenanmaalaiset ovat kolmansina 16 pisteellä ja toistaiseksi tappiottomalla rekordilla.

”Åland on sarjan kärkijoukkueita, joka pelaa palloa nopeasti eteenpäin ja yläkerrassa heillä riittääkin taitoa. Toivottavasti herra Sjölund nähdään Salon Urheilupuistossa lauantaina”, toivoo väliaikainen vastuuvalmentaja Teemu Kesänen.

Aiemmat kohtaamiset:

28.9.2019 3D FC Åland – Wilpas 1-1
29.6.2019 3D Wilpas – FC Åland 0-9
11.8.2018 3D FC Åland – Wilpas 1-1
28.4.2018 3D Wilpas – FC Åland 2-0

Parhaat maalintekijät tällä kaudella:

Salon Wilpas – 3 maalia – Jashar Balinca

FC Åland – 7 maalia – Rezgar Amani

Killer Bees team news

Ampiaisten synkkä kausi koki pohjakosketuksensa Maskussa, jossa sen peli hajosi totaalisesti. 13 minuutin pelin jälkeen taululla oli tylyt 3-0-lukemat ja lopulta teurastus päättyi numeroihin 6-1. Tuloksen myötä Wilppaan monivuotinen päävalmentaja Markus Aho ilmoitti vetäytyvänsä toistaiseksi kestävälle hermolomalle ja vastuun kantaa Manun poissaollessa apulaisvalmentaja Teemu Kesänen. Tilannetta kommentoimaan Ahoa ei luonnollisesti tavoitettu.

Teme onkin heti kovan paikan edessä, kun pelaajia on sivussa läjäpäin, jopa liikaa lueteltavaksi. Onneksi kotipeliin saadaan yhteistyöseura SalPasta Maskussa olleiden Peltolan ja Aurasen lisäksi myös Severi Jaatinen ja Onni Vesterinen. Mennyt treeniviikko on vedetty pienellä porukalla, mutta torstaina saatiin tärkeä otteluharjoitus tehtyä SaToa vastaan.

”Joukkueen harjoitusviikko on ollut rento, yritteliäs ja pelaajista huokuu halu jättää viime ottelu taakse ja suunnata katseet tuleviin otteluihin. Ollaan saatu ison kentän harjoite (kiitos SaTolle), jossa keskityimme puolustuspelaamiseen. Asetettuun tavoitteeseen ei aivan päästy, mutta suoritus oli kuitenkin hyvällä tasolla, joka tuo luottoa lauantain peliin”, uskoo Kesänen.

Kiinnitä katseesi häneen:

Peltsi on modernin full backin perikuva (kuva: Sinikka Makkonen)

Valtteri Peltola – Joutsenista mukana ollut Peltsi pelasi erittäin vahvan ottelun Maskussa ja lisää on luvassa lauantaina Salon ylänurmella!