Otteluennakko 7.8.2020 3.div: Salon Wilpas v TPK

Otteluennakko 7.8.2020 3.div: Salon Wilpas v TPK

Keltamusta hakee paluuta voittokantaan (6.8-20)

Salon Wilpas isännöi Turun Pallokerhoa, kun Länsi-Suomen kolmonen jatkuu perjantaina 7.8. Salon Urheilupuistossa käytävä kamppailu alkaa klo 19.

Ottelun lähtökohdat

Ennen perjantain kohtaamista TPK majailee yhden pisteen Ampiaisia edellä 5.sijalla, tosin myös yhden matsin enemmän pelanneena. Ainoan tappion tulevat vieraat ovat kärsineet PaiHalle (2.7 1-3).

Kerhon rosteri on elänyt suuntaan, jos toiseenkin ja menetyksiä on paikattu paluumuuttajilla ja täsmähankinnoilla. Joakim Julie ja Mirko Sillanpää pahoja menetyksiä ovat tulleet paikkaamaan mm. SalPankin maalia vartioinut Veli-Heikki Maunila ja hiljattain Maskusta siirtynyt Eemeli Jäspi.

”Kokenut, perinteikäs kolmosen joukkue, joka on ehkä ottanut imagoaan vähän rennompaan suuntaan, vaikkei suoranaisesta kaveriporukasta missään nimessä ole kyse. Arvaamaton vastustaja, sillä heidän päivän kunto tuntuu heilahtelevan melkoisesti. Parhaana päivänä pystyy haastamaan kenet tahansa, mutta pahimmillaan taas saattaa hävitä kenelle tahansa”, analysoi Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho nyky-TPK:ta.

Aiemmat kohtaamiset:

12.10.2019 3div TPK – Wilpas 2-1
14.6.2019 3div Wilpas – TPK 0-4
30.8.2018 3div Wilpas – TPK 7-1
20.5.2018 3div TPK – Wilpas 2-3
1.9.2016 3div TPK – Wilpas 4-1
3.6.2016 3div Wilpas – TPK 0-1

Parhaat maalintekijät tällä kaudella:

Salon Wilpas – 2 maalia – Jashar Balinca

TPK – 3 maalia – Mikael Sibakov

Killer Bees team news

Wilppaan edellisestä pelistä ehtii kulumaan parisen viikkoa, jonka se on käyttänyt ankaraan harjoitusjaksoon. Tappiollisen ToVe-pelin epäkohtia on hiottu ja epäonnistuminen on käännetty tärkeiksi opetuksiksi. ”Menneet pari viikkoa ovat harjoitusmielessä olleet hyviä, varsinkin tämä viikko. Intensiteetti, aktiivisuus ja tiukka kilpailu pelipaikoista on näkynyt kovana draivina. Me haluamme kehittyä joukkueena ja pelata hyvää jalkapalloa”, alleviivaa Aho.

Kerhoa vastaan Wilppaalta puuttuvat PaiHa-pelissä lonkkansa reväyttänyt Joonas Ojanen, joka on kuitenkin pystynyt harjoittelemaan lähes täysipainoisesti. Ykkösvahti Eemeli Mälkönen patikoi pohjoisessa, sekä reissun päällä olevat Ryan Shenas ja Alban Sadikaj. Kapteeni Mälköstä tuuraamaan saapuu Joonas Kontkanen SalPasta. Massiivisimmat ilouutiset ovat kuitenkin Alex Arinzen toipuminen täyteen pelikuntoon sekä Drilon Musaj’n paluu. Uutena miehenä seuraan on liittynyt puolestaan Tommi Opoku.

”Jonnyn kanssa olisimme voineet ottaa riskejä, mutta totesimme, ettei siihen ole tässä kohtaa järkeä, kun hyvin treenannutta miestä löytyy ja kausi on pitkä. Jone on meille taas tuttu mies viime kausilta ja sikäli luonnollinen paikkaaja yhteistyöseurastamme, SalPasta. Alexin paluuta ja ensiesiintymistä olemme odottaneet vesi kielellä ja vihdoin se toteutuu”, hekumoi Manu.

Kiinnitä katseesi häneen:

Jesse Koskinen – Vaatimattomalla imagollaan hartiavoimin töitä painava megatalentti on työmoraalissaan kiistämätön. Kevyellä askeleella varustettu maalintekijä luonnon armosta tekee kentällä jatkuvasti älykkäitä siirtoja ja on joukkueensa hyökkäyspelin kannalta elintärkeä palanen.

Small but lethal Jesse ”Lingz” Koskinen (kuva: Sinikka Makkonen)