Perjantai ja 13. päivän peli…

Jo etukäteen oli tiedossa, että pitkänmatkan arkipelit tulevat olemaan Wilppalle hankalia. Työ ynnä muut esteet tekevät kokoonpanon laatimisesta hankalaa. Lisäksi kun matkaa Rauman ja Porin välimaastoon Eurajoelle on Salosta yli 160 kilometriä, niin peliin valmistautumiseen jää yleensä vähemmän aikaa. Myös kalenteriin osunut mystinen epäonnen päivä tuntui vaanivan vierasjoukkuetta.

Peli Eurajoen pienellä tekonurmella oli alusta alkaen hieman hankalaa vierasjoukkueelle. Kun laidoissa ei ollut tilaa, niin kuin normaalisti, pallon menetyksiä ja harhasyöttöjä tuntui tulevan vähän väliä. Lisäksi kun joukkue pääsi tekopaikalle tilanteen päätti monesti paitsiovihellys tai epäonnistunut suoritus. Vastustaja taas rankaisi lähes kaikista joukkueen nukkumisista tai virheistä.

Kotijoukkueen ensimmäinen maali tuli kulman jälkitilanteesta hienon kuvion pääteeksi. Maali olisi ollut toki estettävissä jos tilanteessa ei olisi nukuttu niin pahasti kuin tällä kertaa. Wilppaan tasoitus tuli myös kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Jesse Jokiniemen antaman kulmapotkun pääsi päällä Joonas Ojanen jatkamaan ja takatolpan tuntumassa odotellut Mohamed Al-Asadi pääsi tuikkaamaan pallon maaliin. Puoliajalle mentiin tasatilanteessa 1-1.

Jashar Balinca on ollut alkukaudesta yksi Wilppaan pirteimmistä pelimiehistä (kuva Wilpas-ÅCF-pelistä).

Toinen jakso alkoi hyvin ja Wilpas siirtyi johtoon heti alkuun. Wilppaan johtomaali oli hyvän loppuun asti pelaamisen tulos. Al-Asadi karvasi ja sai pallon riiston ja syötti Jashar Balincan maalintekoon. Balincan hieno laukaus upposi Eurajoen maalin oikeaan ylänurkkaan.

Valitettavasti Wilppaan hallintaan siirtynyt ottelu näytti epäonniselle vierasjoukkueelle tylysti epäonnen päivän pahimmat puolensa. Kaksi tilannetta ja kaksi huonoa suoritusta ja kotijoukkue johti 3-2. Wilpas pystyi kyllä luomaan loppupelissä tasoituspaikkoja, mutta tällä kertaa kotijoukkue kesti Wilppaan kavennus- ja johtomaali yritykset, jopa tuomarin avustuksella! Ottelun 72. minuutilla Wilppaalle jäi mm. täysin selvä rangaistuspotku saamatta (videolla n. 1 h. 50 min. kohdalla).

Wilppan seuraava ottelu on ensiperjantaina 20.5. klo 19.00 Salon urheilupuistossa. Vastustaja silloin SaTo.