Salon Wilpas nousee sittenkin piirin ylimmälle sarjaportaalle (7.2.2018)

Viime kaudella Ampiaiset sijoittuivat Länsi-Suomen miesten nelosen oman lohkonsa kakkoseksi ja samalla koko 4.divisioonan viidensiksi, jääden lähtökohtaisesti pienimmällä mahdollisella marginaalilla sarjanousun ulkopuolelle. MuSan 2-joukkueen kuitenkin luovuttaessa, lunastivat salolaiset täydennysmenettelyin paikkansa piirin ylimmällä tasolla.

“Kun saimme tiedon nousumahdollisuudesta piiriltä, emme epäröineet hetkeäkään. Nousu kuuluu meille pelillisten ansioiden kautta ja oli lähtökohtaisesti viime kautemme ykköstavoite. Keltamusta kuuluu kolmoseen ja kolmosen sarjapaikka salolaiselle jalkapalloilulle”, painottaa Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Valmistautuminen tulevan kauden haasteisiin alkoi viikolla 2 ja siitä eteenpäin ollaan edetty kolmen harjoitustapahtuman voimin. Tammikuu painettiin kahdella palloharjoituksella ja yhdellä fysiikkatreenillä, mutta helmikuusta lähtien maanantain juoksu- ja voimaharjoitus korvautuu kolmannella palloharjoituksella. Joukkueen runko jatkaa lähes entisenä ja uusista vahvistuksista pyritään tiedottamaan lähiaikoina.

“Meillä oli reilu 20 pelaajasopimusta jo marraskuussa solmittuna ja, kun runko ollaan saatu näin nopeasti kuntoon, on se mahdollistanut uusien pelaajien kartoittamisen hyvissä ajoin. Nykyinen rosteri olisi ollut sellaisenaan ehdottomasti nelosen nousijasuosikkeja, mutta kivenkovaan Länsi-Suomen kolmoseen me tarvitsemme täsmävahvistuksia. Muutamia maukkaita nimiä tullaan tiputtamaan viimeistään 24.2, kun aloitamme harjoituspelikautemme perinteisesti seuran 2-joukkuetta vastaan. Silloin kannattaa uteliaimpien tulla kentän laidalle tarkkailemaan”, tiedottaa Aho.

Salon Wilpas pyrkii myös tekemään Salon Palloilijoiden kanssa entistä tiivimpää yhteistyötä ja sen muotoja hahmotellaan molempien osapuolten edustajien kesken. “Toistaiseksi ollaan puhuttu SalPan valmennuspäällikön, Ilkka Virtasen ja SalPan A-junioreiden vastuuvalmentajan, Ilpo Vesterisen kanssa yhteistyö- ja farmisopimuksista, jotka lähinnä kattaisivat SalPan A-SM-karsintaa pelaavia nuoria, jotka eivät vielä ole kypsiä Joutsenien edustusjoukkueeseen. Olemme harjoitelleet nyt parin viikon ajan tiistaisin ja torstaisin yhdessä, mikä on palvellut molempien joukkueiden tarpeita. Mielestäni Salon Wilppaalla pitää olla paikka SalPan pelaajapolussa ja me olemme aina olleet valmiita yhteistyöhön. Toivottavasti pääsemme salolaisen jalkapalloilun kannalta parhaaseen tulokseen, näkee Manu.

Salon Wilpas 2018 (7.2.2018)

TAUSTAT

Joukkueenjohto: Sami Keto-oja

Päävalmentaja: Markus Aho
2-valmentaja: Martti Kuvaja
Valmentaja: Tero Järvinen
Maalivahti-/fysiikkavalmentaja: Jukka Mälkönen

Huoltaja: Toni Nurmi

PELAAJAT

Markus Aho, Auror Bushi, Niko Helminen, Jesse Jokiniemi, Tero Järvinen, Teemu Kesänen, Tuomas Koskinen, Tomi Kuokkanen, Jani Lehtinen, Antti Lehtonen, Kosti Leinikka, Eemeli Mälkönen, Jussi Ojansuu, Ardalan Rasul, Matti Saario, Teemu Seppä, Valtteri Sinervo, Niko Stenholm, Mikko Tapaninen, Vesa Vainio, Niko Virtanen, Juha Wähäsilta, Juho Väinälä

HARJOITUSOTTELUT

24.2 klo 15 Salon Wilpas v W2

3.3 klo 15 Salon Wilpas v TPS2

10.3 klo 15 Salon Wilpas v JyTy

17.3 klo 15 Salon Wilpas v EBK

24.3 klo 16 Salon Wilpas v FC Boda

31.3 klo 15 Salon Wilpas v SaTo

7.4 klo 15 Salon Wilpas v FC HIK