Tänään saadaan vieraita Porista. Wilpas-Musa klo 19.15 Salon ylänurmella.

Tänään kotijoukkue Wilpas saa vastaansa viimekaudella kakkosesta pudonneen porilaisryhmän Musan salamat. Musa on wilppaalle ns. uusi tuttavuus, sillä edellisestä kohtaamisesta on todella paljon aikaa… Musa on aloittanut sarjan odotetun vahvasti 4 voittoa ja yksi tappio. sarjasijoituksena 3. sija erittäin tasaisessa kolmosen A-lohkossa.

Illan otteluun kotijoukkue Wilpas ei saa jalkeille aivan ”ykkösnyrkkiään”, sillä edellisessä ottelussa Maarianhaminassa kaksi maalia iskenyt Matias Leppähaara on poissa armeijan kiireiden takia. Samoin myös palvelustoverit Väinö Helenius, Juho Henttinen ja Vilho Ståhlström. Kärkipelaaja Mohammed Al-Asadi kärsii saarelta saamaansa pelikieltoa myös ikitaistelija Aki Ajalin on tänään kokoonpanon ulkopuolella.

Salon Wilpas vastaan Musan salama tänään klo 19.15 Salon urheilupuiston ylänurmella. Tervetuloa!

Ahvenamaalta katkera tappio!

Wilppaan vierailu Ahvenmaalla viime lauantaina päättyi niukkaan tappioon 4-3. Valitettavasti ottelun erotuomaritoiminta oli Wilpasta kohtaan epäoikeudenmukaista. Kyseenalainen punainen kortti, hylätty selvä maali (3-3) paitsiona sekä vastustajan 4-2 johtomaali selvän kotijoukkueen rikkeen seurauksena. Tosiasiana täytyy kyllä myöntää, että ottelun alku oltiin kyllä hieman unessa ja kotijoukkue hallitsi ottelua selvästi. Vasta kyseenalaisen ulosajon, josta aluksi tuomittiin vain keltainen kortti ja joka muutettiin myöhemmin punaiseksi, jälkeen vierasjoukkue alkoi pelaamaan ja taistelemaan tosissaan ottelun voitosta. Valitettavasti piste/ pisteet jäivät huonon alun ja kyseenalaisen tuomaritoiminnan takia saarelle.

LA 20.5.2023 klo 16.00 Wiklöf holding arena, Maarianhamina. Yleisöä.
FC Åland-Wilpas 4-3 (2-1)

1-0 ’31 FC Åland
2-0 ’33 FC Åland
’37 Mohammed Al-Asadi punainen kortti
2-1 ’39 Gino Berg (Väinö Helenius)
2-2 ’63 Matias Leppähaara (Aki Ajalin)
3-2 ’64 FC Åland
4-2 ’85 FC Åland
4-3 ’88 Matias Leppähaara

Ottelutilastot: FC Åland-Wilpas (Miesten Kolmonen) (palloliitto.fi). Toivottavasti tilastot myös korjantuvat oikeiksi myös tulospalvelussa ajallaan!

Sarjataulukko ym: Miesten Kolmonen (palloliitto.fi)

PE 12.5.2023 klo 19.15 Salon urheilupuiston tekonurmi. Yleisöä 105.
Wilpas-TPK 1-1 (0-0)

1-0 ’68 Jaakko Oksanen (Ahmed Al-Shekhli)
’85 Drilon Musaj punainen kortti
1-1 ’88 TPK

Kuvia ottelusta: 2023-05-12 Wilpas – TPK | Flickr

Ottelutilastot: Wilpas-TPK (Miesten Kolmonen) (palloliitto.fi)

Sarjataulukko ym: Miesten Kolmonen (palloliitto.fi)