Tänään vastassa kova Inter 2. Sarja-avauksesta paha kotitappio!

Salon Wilppaan jalkapallon edustusjoukkue matkustaa tänään kauden toiseen sarjapeliin. Turku energia areenalla Wilpasta isännöi kotijoukkue Inter 2. Ottelu alkaa klo 19.

Inter 2 voitti sarja-avauksessaan vieraskentällä Peimari Unitedin 2-3 (0-1) ja se kuuluu sarjan ehdottomiin suosikkijoukkueisiin. Joukkue koostuu pääsääntöisesti Interin nuorista pelaajista, mutta täksi kaudeksi joukkueeseen on liittynyt myös kokeneita pelimiehiä mm. Gezim Voca ja Elias Mastokangas. Tämän illan peliin vastaan näyttää asettuvan myös Interin veikkausliigajoukkueesta salolaisille tuttu Olli Jakonenkin.

Wilpas matkustaa Turkuun täydellä 18 pelaajan ryhmällä. Muutamia poissaoloja on sairauden ja armeijan takia.

Sarja-avauksesta tuli tyly tappio

Viime viikolla perjantaina Wilpas sai sarja-avaukseen vieraita Paimiosta. Ottelu päättyi hieman yllätyksellisesti Paimion Hakan 3-1 (1-1) vierasvoittoon. Itse ottelu oli ainakin näennäisesti täysin kotijoukkue Wilppaan hallussa, mutta Paiha teki ottelussa kolme maalia, osin wilppaan ja olosuhteidenkin asiosta. Mutta kaikki maalit lasketaan ja näin ainakin kotijoukkueen hämmästykseksi pisteet matkasivat hyvin taistelleen paihan mukana Paimioon.

PE 1.4.2023 klo 19.15 Salon tekonurmi. Yleisöä 105.
Wilpas-PaiHa 1-3 (1-2)

0-1 ’9 PaiHa
1-1 ’34 Gino Berg rp.
1-2 ’40 PaiHa
1-3 ’72 PaiHa

Ottelutilastot: Wilpas – PaiHa (Miesten Kolmonen) (palloliitto.fi)

Sarjataulukko ym: Miesten Kolmonen (palloliitto.fi)