Tänään vastassa TPS Akatemia. Turussa FC Interin reservit 3-1 (1-0) parempia.

Tänään Wilpas saa vieraita Turusta, kun TPS:n akatemia saapuu Saloon. Ottelu pelataan Salon urheilupuiston tekonurmella klo 19.15. Wilpas lähtee otteluun kahden tappion rasittamana eli voittotili olisi aika avata illan ottelussa.

Vierasjoukkue on ottanut sarjan alussa jo kaksi voittoa. Avausottelussaan se kaatoi kotonaan Kaarinan pojat 3-2 (2-0) ja viime viikolla se kaatoi Wilppaan sarja-avauksessa kaataneen Paimion Hakan 3-1 (1-1) vieraskentällä.

Kotijoukkue Wilpas pääsee otteluun lähes täydellä miehistöllään. Tosin harjoitusviikkoa ovat hieman hankaloittaneet pienet sairastelut ja armeijassa kiinniolot.

FC INTER 2 – WILPAS 3-1 (1-0)

Viime viikolla Wilpas vieraili Turussa FC Interin kotikentällä Turku energia areenan tekonurmella. Ottelu oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin. Wilpas pysyi ensimmäisellä jaksolla todella hyvin ottelussa mukana. Ainoastaan todella epätasapuolisesti ( wilppaan näkemys) tuominnut erotuomari sai, tuomioillaan ja puhaltamatta jättämällä, wilppaan hieman kuumenemaan ensimäisellä puoliajalla. FC Interin vaaralliseksi tiedetty Gesim Voca vei kotijoukkueen johtoon ottelun 1. puoliajan loppuhetkillä. Painava laukaus yllätti Wilppaan maalivahdin Teemu Koskisen.

Toisen jakson alkuun Wilpas sai jatkettua hyvää virettään. Aki Ajalinin pitkä syöttö tavoitti Gino Bergin läpiajoon. FC Interin puolustus joutui kaatamaan Wilppaan nopean kärkimiehen. Siitä seuranneesta rangaistuspotkusta Gino Berg siirsi Wilpaan ansaituun tasatilanteeseen.

Valitettavasti ottelun viimeisellä neljänneksellä Wilppaan ote alkoi lipsumaan ja siirtyi enemmän kotijoukkueen hallintaan. Ottelun 71. minuutilla ”oma koira” puri kun, mm. FC Interin liigajoukkueesta ja salpan sekä Wilppaankin väreistä tuttu, Olli Jakonen siirsi kotijoukkueen 2-1 johtoon. Vain muutamia minuutteja myöhemmin Inter siirtyi 3-1 johtoon kokeneen Oliver Kangaslahden maalilla. Sen jälkeen eivät edes vaihdot eivät enää auttaneet vierasjoukkuetta. Kotiin jouduttiin palamaan yhtä kokemusta rikkaampina, mutta valitettavasti sarjapisteitä ei tällä kertaa saatu mukaan.

Futista ja viiniä -jalkapalloblogin raporttia pelistä:
Futista ja viiniä -jalkapalloblogi: FC Inter Turku 2 – Salon Wilpas: herkkua (futistajaviinia.blogspot.com)

TO 20.4.2023 klo 19.00 Turku energia areenan tekonurmi. Yleisöä .
FC Inter 2 – Wilpas 3-1 (1-0)

1-0 ’42 Gesim Voca FC Inter 2
1-1 ’49 Gino Berg rp.
1-2 ’71 Olli Jakonen FC Inter 2
1-3 ’75 Oliver Kangaslahti FC Inter 2

Ottelutilastot: FC Inter 2 Wilpas (Miesten Kolmonen) (palloliitto.fi)

Sarjataulukko ym: Miesten Kolmonen (palloliitto.fi)