Viime vuosina Wilppaan edustusjoukkueen kapteenistossa vaikuttanut Teemu Kesänen on solminut ensimmäisenä pelaajasopimuksen ja täten jatkaa seurassa tulevallakin kaudella. Periksiantamattomana laitapuolustajana tunnettu “Teme” on noussut nopeasti kannattajien suosikiksi ja monipuolisena pelaajana pystyy pelaamaan useillakin pelipaikoilla tarpeen vaatiessa. Taitavaa pelimiestä ovat häirinneet viime kausina loukkaantumiset, mutta sinnikäs mies tekee jälleen kerran tuloaan.
20160121_183255[1]

Taustalla joukkueenjohtaja Sami Keto-oja tarkkailee, että herra Kesänen saa arvokkaan allekirjoituksensa oikealle riville

Näin tuore päävalmentaja, Markus Aho, kommentoi iloisesti odotettua diiliä: “Halusin aloittaa pelaajaneuvottelut runkopelaajien osalta ensimmäiseksi ja olen todella tyytyväinen Teemun allekirjoituksesta. Näin mies näyttää mallia muulle joukkueelle ja toimii esimerkkinä, niin kuin kapteeniston jäsenen kuuluukin. Temen kanssa meillä on pitkä historia jalkapallon saralta, sillä valmensin häntä kortteliliigasta aina b-junioreihin saakka ja onkin mahtavaa päästä jälleen kerran tekemään yhteistyötä herran kanssa. Täyteen iskuun päästessään en olisi yllättynyt, jos Teemu olisi Wilppaan tulevan kauden vuoden pelaaja”.
Loppuun pelaajan omat mietteet ja odotukset tulevasta: “Joukkueenjohtaja Sami Keto-oja on haalinut timantinkovan valmennustiimin kasaan ja odotan innolla, että pääsisi mukaan harjoituksiin täysillä. Sillä viime kausi loppui lyhyeen pahan polvivamman myötä. Nyt kuntoutus on loppusuoralla ja hyvällä mallilla, mutta talvi menee minulta enemmän tai vähemmän kuntosalin ja juoksusuoran puolella. Kaikki toimintani keskittyy siihen päämäärään, että kauden alussa olen täydessä pelikunnossa”.
“Erityisen hienoa on päästä jälleen Ahon valmennettavaksi, joka on tosiaan valmentanut minua käytännössä koko juniori-ikäni. Manun valmennusmetodit ovat tuttuja ja juuri sitä, mitä uskon tämän joukkueen tarvitsevan; eli mennään kovaa, mutta samalla jokaista liikettä ja syöttöä pitää ajatella, kaikella on tarkoituksensa. Jo ensimmäisistä harjoituksista on nähnyt, että joukkueessa on paljon energiaa ja hyvä tekemisen meininki päällä”, päättää Wilppaan ensimmäinen sopimuspelaaja.
IMG-20160111-WA0003[1]

Done deal! Leveä hymy nousee Teemu Kesäsen huulille jatkosopimuksen myötä