0-2 37min Joni Parjanen (Roope Merikukka)

**   Joni Parjanen
*     Roope Merikukka

Kokoonpano:
Jani Iivonen, Juha-Matti Haavisto, Rauli Suominen, Jarmo Melava, Jussi Lindroos, Jere Parjanen, Ilkka Virtane (70min Isto Peltomäki), Ville Inkinen ( 75min Teemu Männistö), Uolevi Nurmi, Roope Merikukku (83min Tero Järvinen), Joni Parjanen

Pelistä: Runsaista poissaoloista huolimatta olimme saaneet kilpailukykyisen joukkueen Pansion yllättävän hyväkuntoiselle hiekalle. Peli alkoi meidän vahvalla pyörityksellä, alakerta maltoi pelata palloa maata pitkin, laidat hakivat palloja jalkaan… Ainoastaan keskikentän keskusta haparoi. Nopealla pallon siirtelyllä pallo saatiin pelattua kärjille juoksuun ja maalipaikkoja avautui liukuhihnalta. 12 minuutilla Joni osui raamien väliin kollmannella yrityksellään, paikka oli muuten huonompi kuin kaksi edellistä… TUKV ei saanut koko puoliajan aikana kuin yhden laukauksen kohti maaliamme!!

Toinen maali tehtiin nopealla vastahyökkäyksellä, joka käynnistyi Jamben loistavan liukumalla tehdyn pallon riiston jälkeen, pallo pois, pystyyn, roope jatkoi ja joni viimeisteli! Varsinkin puolustuslinja pelasi kauden parhaan 45 minuuttisen, joskin pallon kierrätys ajoittain kesti liian kauan tai jäi paikalleen mikä johti siihen että keskikenttä ehti karata turhan kauas. Keskikentän keskelle olisimme tarvinneet todellisen pelintekijän, ville hoiti alemman keskikenttämiehen puolustukselliset työt loistavasti, ylöspäin olisi voinut pelata rohkeammin mutta suurin ongelma oli pelinrakentajan paikalla pelanneen ilkan hätäily ja useat huonot syötöt, peli olisi myös pitänyt rauhoittaa paremmin vastustajan kenttäpuoliskolle ja antaa ratkaisevat syötöt tarkemmin.

Puoliajalla emme tehneet vaihtoja (penkillä ei yhtään tervettä pelaajaa) ja vaikka kuinka kaikki painottivat toisen puoliajan alun tärkeyttä, se nukuttiin totaalisesti. 1-2 kavennukselle ei kukaan voinut mitään, kaveri kääntyi 25 metrin päässä maalista lähellä sivurajaa ja ampui pallon vastustamattomasti takaylänurkkaan.

Tasoitusmaali oli monen asian summa, huono purku, väärin sijoittunut keskikentän keskusta, puikot Raulilta, ja Kaiken päätteeksi myös Iivolta… Tasoituksen jälkeen TUKV olisi paremmalla tuurilla ja ilman Iivon mahtavia koppeja voinut voittaa. Toisella jaksolla väsymys tunki puseroomme, varsinkin keskustassa, palloa ei enää pelattu niin kontrolloidusti ylöspäin ja syöttöjen laatu huononi kivikovaksi puoliajalla pumpatulla pallolla… Vaihdot piristivät peliämme ja saimme muutaman makoisan paikan aivan puoliajan loppuun. Kotiin tuomisiksi jäi kuitenkin "ainoastaan"  tasapeli, mikä on aina kelpo tulos vieraista.

Seuraava koitoksemme on Fc NU samalla kentällä ja siitä pelistä vain voitto kelpaa!!! Ai niin hyvä Jussi, eka hiekkapeli jossa pystyit pelaamaan hyvän pelin…