W3 väsähti Saton kyydissä

Tunnelma ja ilma olivat upeat kun W3 yritti pistää kampoihin särjakärki Satolle.

Ottelu lähtikin suunnitelmien mukaan liikkeelle. panostimme puolustukseen ja pidimme oman pään puhtaana aina pelin 50 minuutille asti. Saton kulmapotku ja Juppe kankaanpää puski komean " voittomaalin". 5min myöhemmin aivan samankaltainen osuma,tällä kertaa keskitys oikealta laidalta ja taka tolpalla korkeimmalla oli Saton Niko Seppälä. Tässä vaiheessa W3:sen pelureille tuli selkeä väsyminen ja Sato sai vielä parilla osumalla ( Pykäri ja Visti) kaunisteltua 4-0 voiton. Kaiken kaikkiaan pitää olla joukkueeseen erittäin tyytyväinen. Jaksoimme kunnialla taistella loppuun asti laajemmalla materiaalilla pelannutta Satoa vastaan.Ja oli meilläkin pari hyvää maalinteko paikkaa.Tällä kertaa vaan ei osuttu. Kiitokset erityisesti ikuri jätkille jotka jaksavat tulla pelaamaan kolmosen riveissä omien pelien lisäksi.

Sato – Wilpas3 4-0 (0-0)