Wilpas kaatoi JyTyn 2-0 (1-0)

Wilpas on pelannut koko keskikesän tappioitta (seitsämän ottelua) ja perjantaina se jatkoi kotikentällään elonkorjuutaan samalla teemalla. Wilpas otti vahvalla pelillä 2-0 (1-0) voiton vierailijastaan Jyrkkälän Tykeistä. Ottelun tulos vankisti Wilppaan asemia kolmosen keskikastissa. Tavoite tulevissa elo-syyskuun otteluissa on selvä, suurten kiusaaminen (lue Åifk ja TuTo).

Perjantai-illan kotiottelussa keltamustien riveissä esiintyi "uusvanhakasvo” paluumuuttaja Tero Järvinen. ”Bandin” paluu Somerolta (SoVo) Wilppaan takalinjoille toi joukkueelle roimasti lisää kokemusta. Paluun keltamustiin tekee myös omista nuorista Jere Vainionpää, joka pelasi kevätkierroksen Kaarinassa KaaPon a-junioreissa. Illan ottelussa Jere tosin nähtiin vielä vain vaihtopenkin puolella, mutta jatkossa peliminuutteja on varmasti tarjolla myös Kolmosen otteluissa. Illan ottelussa Wilppaan topparipari Järvinen-Jalonen hoiti puolustamisen vahvalla kokemuksella ja lisäksi kun veräjänvartijana ahkeroi myös lähes kaiken kokenut Petri Salomaa, niin kauden neljäs nollapeli ei ollut niinkään suuri yllätys. "Salke" torjui ottelussa JyTyn harvat, mutta sitäkin vaarallisemmat maalintekoyritykset AMMATTITAIDOLLA.

Isäntäjoukkueen illan ottelun ”kontrollointi” oli siinä määrin näkyvää, että vain kentän heikko kunto oli esteenä ”täydelliselle” pelinautinnolle. Pitkästä aikaa ottelun tuomarikolmikkokin onnistui tehtävissään kiitettävästi. Wilppaan maaleista vastasivat pelin 44. minuutilla vapaapotkusta Markus Aho, jonka laukaus meni suoraan maaliin jyty-vahti Sami Peltoniemen estelyistä huolimatta. Vapaapotkun wilppaalle järjesti Jussi Saario, jonka JyTy-puolustus joutui kaatamaan noin 25 metriä ennen jyty-maalia. Heti avausmaalin perään wilppaalla oli loistava paikka siirtyä jo turvalliseen 2-0 johtoon ennen 1. erän loppua, mutta pallo saatiin tällä kertaa vain yläripaan. 2-0 voitto-osuman wilppaalle viimeisteli taitava Rezin Muhamad ottelun 71. minuutilla. Ikiliikkuja Joni Loimulahden laukauksesta seuranneesta paluupallosta Rezin pääsi näyttämään potkuvoimaansa ja tällä kertaa vastapallo lensi voimalla suoraan lähes jyty-maaliin vasempaan ylänurkkaan noin 18 metristä. Perjantai-illan ottelusta Wilppaan riveistä "onnistujia" löytyi laajalla rintamalla. Tälläkertaa "pihvikorttiraadin" valinta illan wilpaspelaajaksi oli ansaitusti vasemmalla laidalla viilettänyt Markus Aho.

Wilppaan seuraava ottelu To 9.8 klo 18.30 Åifk-Wilpas (Yläkenttä, Turku).

PE 03.08.2007 Salon Urheilupuiston ylänurmi.

Wilpas – JyTy 2-0 (1-0)  ET: Jyri Holma AET1: Jari Takatupa AET2: Veli-Matti Leppänen

1-0 ´44 Markus Aho vp. 25 m (Jussi Saario kaadettiin)

2-0 ´71 Rezin Muhamad (Joni Loimulahti)