Wilpas palasi sarjakärkeen! Wilpas-P-Iirot2 4-2 (1-0)

Salon Wilppaan edustusjoukkue otti toisen peräkkäisen voittonsa kotiottelussa Rauman Pallo-Iirojen reservijoukkuetta vastaan. Salon upealla ylänurmella pelattu ottelu päättyi Wilppaan voittoon lukemin 4-2 (1-0).

PE 5.8.2022 klo 19.00 Salon ylänurmi. Yleisöä 95.
4-2 ’84 P-Iirot 2

Ottelutilastot: Wilpas-P-Iirot 2 5.8.2022 (palloliitto.fi)

Sarjataulukko ym: Miesten Nelonen (palloliitto.fi)

Wilppaan seuraavat ottelut KE 10.8. klo 19.30 LiePa-Wilpas Liedon keskuskentän nurmella.

Seuraava kotiottelu on perjantaina 19.8. klo 19.00 Wilpas-FC Eurajoki.

Jashar Balinca saa kokea Tuwen maalivahdin taklauksen ottelun loppupuolella. Tilanteesta ei tuomittu rangaistuspotkua! Kuva ottelusta Wilpas-TuWe 22.7.2022.

ÅCF-Wilpas 29.7.2022

Edellisellä viikolla Wilpas haki syyskierroksen ensimmäisen voittonsa Turusta. Turun yläkentän tekonurmella perjantaina 29.7. klo 19.15 pelatussa ottelussa Wilpas kaatoi Turkulaisen ÅCF:n numeroin 0-1 (0-1). Wilppaan ensimmäisen ja ottelun ainoan maalin teki Jashar Balinca ottelun 16. minuutilla Jaakko Viitaniemen syötöstä. Voittoa himmensi Wilppaan maalitykin (11 maalia) Jashar Balincan loukkaantuminen ensimmäisen jakson lopussa. Tarkemmat tutkimukset ensiviikolla kertovat miten Wilppaalle erittäin tärkeän pelaajan kausi jatkuu…

PE 29.7.2022 klo 19.15 Yläkentän tekonurmi, Turku.
ÅCF-Wilpas 0-1 (0-1)
0-1 ’16 Jashar Balinca (Jaakko Viitaniemi)

Ottelutilastot: ÅCF-Wilpas 29.7.2022 (palloliitto.fi)

Mohammed Al-Asadi viimeistelee 1-1 tasoitusmaalin ottelu 57. minuutilla Jashar Balincan syötöstä. Wilpas-Tuwe 1-1 (0-1).

Wilpas-TuWe 22.7.2022

Syyskierroksen avausottelussa Wilpas kohtasi Turun Weikot. Tässä ottelussa Wilpas pääsi pelaamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella Salon urheilupuiston ylänurmella! Ottelu ei tarjonnut kotivoittoa vaan päättyi 1-1 (0-1) tasapeliin. Maalipaikkoja oli toki tarjolla lisäosumiinkin, mutta tehottomuus vaivasi kotijoukkueen viimeistelyä. Toki vastustajallakin oli muutama paikka lisäosumiin.

PE 22.7.2022 klo 19.00 Salon ylänurmi. Yleisöä 110.
Wilpas-TuWe 1-1 (0-1)