Wilpas2 jatkoi voittoputkeaan

Perjantaina 8.6 Wilpas2 matkusti Lietoon testaamaan Lieto2 pelitaidot. Hyvävireinen Wilpas2 haki tärkeät 3 pistettä Liedon hiekkatekonurmelta nousemalla pelin lopussa 3-2 voittoon. Wilpas2 on nyt varmistanut paikkansa ylälohkossa myös syyskierroksella!!

Peli alkoi jo tavaksi tulleella tavalla; vain kaksi minuuttia takana ja vastustaja oli avannut maalitilinsä. Joukkue ei tälläkään kertaa ollut aivan valmis kun peli alkoi, mutta takaisku ei masentanut wilppaan poikia vaan herätti kaikki mukaan peliin. Pelin painopiste siirtyi väkisin kohti Liedon päätyä ja maalipaikkoja tuli tasaiseen tahtiin. 18 minuutin kohdalle puolinopea hyökkäys päätyi Parjasen Jonin murtautumiseen läpi ja tällä kertaa pallo myös löysi tiensä ohi Liedon maalivahdin 1-1. Tasoituksen jälkeen peliä pelattiin lähinnä kohti Liedon maalia mutta ylärimaa lähemmäksi ei wilpas maalintekoa päässyt. Ensimmäinen jakso oli kuitenkin kohtuu hyvää ja tasapainoista peliä joskin syöttöjen peruslaadussa olisi ollut parannettavaa. Hapuilevaan syöttötyöskentelyyn saattoi syynä olla myös Liedon hieman omituinen pelialusta, hiekkatekonurmimatto ilman kumirouhetta.

Toinen jakso alkoi siitä mihin ensimmäinen päättyi, wilpas hallitsi ja Lieto rikkoi peliä. 61 minuutin kohdalla Lieto2 pääsi kuitenkin pelissä johtoon erittäin epäurheilullisella tavalla. Jere Parjanen taklattiin kentän pintaan johon hän jäi, mutta toisin kuin yleensä, Liedon pelaajat jatkoivat peliä ja toimittivat pallon wilppaan maaliin. Peliähän ei saisi lopettaa mutta tilanne oli niin selvä loukkaantumistilanne ja maalia edelsi myös paitsio mutta koska linjamies katseli kentässä makoilevaa Parjasta ei hän kyseistä tilannetta voinut nähdä. Kaikenkaikkiaan henkilökohtaisesti täytyy todeta että arvostus joukkuetta joka tekee maalinsa kyseisellä tavalla ja juhlii niitä riehakkaasti ei voi  arvostaa!!!

Pienen shokin jälkeen wilpas rupesi taistelemaan joka pallon voitosta, taklaukset vietiin loppuun ja mitään ei annettu ilmaiseksi. Taistelu tuotti maukkaita paikkoja, mutta jostain syystä paikallinen metsä tuli pallolle hyvin tutuksi. Kova työnteko kuitenkin palkittiin kun Savolaisen Toni juoksi jo hävityksi luullun pallon kiinni, ohitti maalivahdin ja pakoitti hänet kaatoon. Loistava lopputulos yrityksestä, vastustajalle punainenkortti ja meille rangaistupotku. Pilkkujen erikoismies Martti Kuvaja ei taaskaan erehtynyt vaan sijoitti pallon kylmästi maaliin.

Wilpas suoritti pelissä viisi pelaajavaihtoa  ja jokainen vaihtomies täytti paikkansa, samalla pelin tempo kuumassa kesäilmassa pysyi kohtuullisena mikä hyydytti Liedon. Miehen ylivoima päästiin hyödyntämään 84 minuutin kohdalla kun puolinopea hyökkäys päättyi Parjasen Jonin haastoon laidalle ja epätyypillisesti hänelle , Joni syötti takaviistoon täysin vapaalle Kustrim Myftarille joka sinetöi wilppaalle kolme pistettä. Pelin lopun wilpas varmisteli voittoa eikä Lieto edes jaksanut/pystynyt saamaan mitään vaarallista aikaan . Paljon on edelleen wilppaalla parannettavaa pelissään, mutta henkisesti joukkue oon vahva; tappio tilanteesta ei häkellytä vaan luotetaan omaan tekemiseen. Nyt nautitaan vielä kolme peliä kevätkierrosta ja katsotaan saadaanko lähtöpisteitä syksyyn vai ei.  HYVÄ JÄTKÄT, VOITTAMINEN EI KOSKAAN OLE HELPPOA!!!!

Lieto2-Wilpas2 2-3 (1-1)

1-0 2min Lieto2

1-1 18min Joni Parjanen (Roope Merikukka)

2-1 61min Lieto2

2-2 73min Martti Kuvaja rp

2-3 84min Kustrim Myftari (Joni Parjanen)