Wilppaan edustusjoukkueen valmennustrio kasassa!

Salon Wilppaan miesten jalkapallon edustusjoukkueen valmennus on kunnossa. Valitettavan heikosti menneen edelliskauden jälkeen sarjatasoa kolmosesta neloseen vaihtaneen joukkueen valmennus on laitettu uuteen uskoon.

Wilppaan kauden 2022 valmennuksesta tulee vastaamaan valmennuskolmikko, johon kuuluvat Martti Kuvaja, Rauli Suominen ja Joonas Ojanen. Lisäksi muutaman vuoden tauon jälkeen myös maalivahtivalmennukseen saadaan ryhtiä, kun Kristian Viitanen ottaa pelaamisen ohessa vastuulleen maalivahtien ohjauksen.

Päävastuun joukkueen valmennuksesta ottaa jo vuosia joukkueen valmennuksessa niin vastuuvalmentajan kuin apuvalmentajan roolissa toiminut Martti Kuvaja. Hänen apunaan toimivat joukkueen takalinjoilla ”vuosikymmeniä” luutinut Rauli Suominen sekä niin ikään vuosia wilppaankin puolustuksessa pelannut ja edelleen myös pelaavassa kokoonpanossa jatkava Joonas Ojanen.

Wilppaan uuden valmennustrion isona tavoitteena on saada joukkue harjoittelemaan sitoutuneesti ja palauttamaan ehkä hieman kadoksissa ollut peli-ilo joukkueeseen. Joukkueen runko tulee jatkamaan ja muutamia uusia mielenkiintoisia nimiäkin on saatu joukkueeseen! Joukkueen rungon muodostaa reilun 20 pelaajan ryhmä.

Päävalmentaja Kuvaja toivottaa myös uudet halukkaat pelaajat tervetulleiksi mukaan kokeilemaan joukkueen harjoituksiin. Joukkue aloittaa yhteisharjoitukset tiistaina 15.2. Salon tekonurmella.

Lisätietoja:

Valmentaja Martti Kuvaja puh. 0505339927,
Joukkueenjohtaja Sami Keto-oja 0400790394.

Martti Kuvaja on Salon Wilppaan kauden 2022 valmentaja.
Rauli Suominen kuvan keskellä korkeimmalla puskutilanteessa FC Bodaa vastaan kaudellla 2013.
Joonas Ojanen Wilpas-Åifk pelissä 23.8.2021 (kuva@Sinikka Makkonen)