Salon Wilppaan edustusjoukkue kohtaa ennakkotiedoista poiketen ensi lauantain harjoituspelissään Kolmosen lohkokumppaninsa Turun Pallokerhon, koska alunperin vastustajaksi sovittu Naantalin VG-62 on perunut kohtaamisen pelaajapulaansa vedoten.

Naantalilaisten vaikeudet joukkueen kasaamisessa tulivat Wilppaalle täytenä yllätyksenä varsinkin kun VG on tehnyt jo pitkään pelaajayhteistyötä TPS-juniorijalkapallon ja ÅIFK:n kanssa.  

TPK:n uutena päävalmentajana toimii tuttu mies, keltamustia 2005-2006 luotsannut Akti Tetri. TPK:n A-junioreiden vastuuvalmentajana kaksi edellistä kautta operoineen Tetrin tavoitteena on uudistaa joukkueensa pelitapaa perusfilosofianaan tarkka puolustuspelaaminen ja salamannopeat vastahyökkäykset. 

Wilppaalla pelilliset teemat liittyvät viime lauantain SalPa-pelissä (0-2) yskineeseen hyökkäyspeliin. 

Poissa isäntien kokoonpanosta ovat puolustuslinjan molemmat vakiolaiturit Aapo Nummi ja Markus Kultarinta. Pitkäaikaispotilaat Max Broman ja Jussi Lindroos jatkavat sitkeää kuntoutumistaan, ja kokoonpanoa muokkaa varmuudella myös joukkueessa kiertänyt flunssa.


Wilpas-TPK käynnistyy Urheilupuiston keinonurmella lauantaina klo 15. 

Reilun viikon kuluttua lauantaina 23. helmikuuta Wilpas saa harjoituspelivastustajakseen niin ikään ensi kesän lohkokumppaneihin Kolmosessa kuuluvan FC Bodan.