Ilola maalin makuun

Kim Ilolan kuiva kausi päättyi W3:sen syyskierroksen avaus pelissä SC Stixiä vastaan.

Ottelussa näkyi kesätauon jättämät jäljet. Väsyminen tuli turhan aikaisin. Ottelun hallinta oli lähes koko ottelun vastustajalla. Stix aloitti maalinteon saadessaan pilkun Antti Takon käsivirheestä. Seurauksena myös kortin heilahtaminen Antille. Wilppaan toinen tilastomerkintä tuli myös keltaisen kortin takia. Seppo Karanen oli pääsemässä läpi hukate pallon omaan näppäryyteensä ja turhautuneena meni repimään käsillään häneltä pallon riistänyttä vastustajaa. Toinenkin jakso alkoi virasjoukkueen hurjalla painostuksella. Sitten jostain ihmeestä Wilpas sai kymmenen minuutin hurmoksen aikaan. 60min. Hakis laukoi ja maalivahdin eteensä torjuman pallon tuli varmuudella iskemään reppuun herra Ilola. 3 minuuttia myöhemmin Janne Savolainen teki loistavan esityö ja tarjoili Hakikselle takaviistoon lähes tyhjän maalin ja taululle 2-1  7minuuttia eteenpäin Kemppaisen esityöstä Savolainen iski 3-1 numerot tauluun. Tämän jälkeen hyvänolon tunne ja väsymys tulivat puseroon ja vieras joukkue rokotti kahdesti. näin ollen pisteet jaettiin. Suuri kiitos pisteestä kuuluu myös Mika "mono hämähäkki" Koskiselle joka esitti loisto torjuntoja useaan otteeseen.

Wilpas3-SC stix  3-3 (0-1)
17min 0-1 stix
60min 1-1 Kim Ilola (A-P Hakanpää)
63min 2-1 A-P Hakanpää (Janne Savolainen)
70min 3-1 Janne Savolainen (Markus Kemppainen)
75min 3-2 stix
83min 3-3 stix
Keltaiset kortit: Antti Takko ja Seppo Karanen