W35 palasi voittokantaan Uudessakaupungissa

Salon Wilppaan 35-vuotiaat ikämiehet palasivat voittokantaan. Uudessakaupungissa Juhannuksen jälkeisenä maanantaina pelatussa ottelussa wilpas haki makean vierasvoiton kun kotijoukkue UPK kaatui 0-3 (0-0). Wilpas lähti pitkälle pelimatkalle ehkä hieman edellisestä pelistä sisuuntuneena. Kasaan oli saatu kolmetoista "pelimiestä" eli aika mukava määrä pelureita kauden kaukaisinpaan vieraspeliin.

Pelin alusta alkaen oli aivan selvää, että tätä peliä ei ainakaan hävittäisi. Ainoa kysymys oli saataisiinko oma maalihana avattua ottelun aikana? Kyllä saatiin, mutta tosin vasta toisella jaksolla. Wilppaan "onnistujia" illan ottelussa olivat mono, vänkä ja a-p. Vaikka tällä kertaa joukkueesta löytyi "vain" kolme maalintekijää niin onnistujia joukkueesta illan ottelussa löytyi vajaa tusina lisää eli 11 (10 muuta peluria + coach). Varsinkin joukkueen laitapakkien (alve/nurmi) pelistä löytyi "sitä jotain"! Hyviä suorituksia löytyi joukkueen suorituksista niin paljon, että ei niitä edes tässä jaksa sen enempää muistelemaan…

Jos oli joukkueellakin paljon voitonnälkää niin sitä taisi olla "jälleen" myös joukkueen coachilla. Taktisesti kotiin oli rohkeasti jätetty muutama edellisessä pelissä hieman vaisusti esiintynyt peluri ja illan avauskokoonpanoon oli nostettu muutama edellisessä pelissä "penkillä" notkunutta "pelimiestä". Nämä rohkeat vedot "ehkä jälleen" kantoivat omat hedelmänsä – kolme vieraspistettä ja paljon posiitiivista mieltä.

Wilpas:
               MV nurmi

               lahtinen
alve                             nurmi
               pelli

raita         ilola              koskinen

         keto-oja/ määttä

 veseli/ hakanpää       virtanen                        

MA 25.6 klo 20 Uudenkaupungin pallokenttä
UPK 2 – Wilpas 0-3 (0-0)
0-1 ´33 Mika Koskinen (Uolevi Nurmi)
0-2 ´40 Jukka Virtanen (Fehmi Veseli)
0-3 ´46 A-P Hakanpää (Kim Ilola)

Syyskierros alkaa Wilppaan osalta maantaina 23.7 Kaarinassa. Ottelu KaaRe-Wilpas klo 20.30 Littoisten postimerkillä.