Kemppainen kaatoi KSF:n

Markus Kemppainen iski neljä osumaa perjantaina W3:sen pelissä.

Nihkeä alku jälleen peliin.Kemiö hallitsi ottelun alkua hienokseltaan ja 17min oli pelattuna kun vastustajan läpiajo tuotti 0-1 johdon.Tämä herätti kotijoukkueen joka otti pelin selvään hallintaan ekan puoliajan loppuun asti. Alkoi "kempes" show. 24min. pelattu ja Kemppainen hankki itselleen rangaistuspotkun. Pilkku sisään ja numerot tasan. Vain minuutia myöhemmin Ossi vapautti Kempeksen läpi ja siirryimme 2-1 johtoon.Kemppainen maalasi vielä kahdesti Tatu Tompon sekä "Mono" Koskisen syöttäessä. Joukkueen valtasi kolmen maalin johdosta pienoinen hyvän olon tunne ja Kemiön poijjaat ottivat pelin täysin haltuunsa viimeisellä 20 minuuttisella. 4-2 kavennus meni omaan piikkiini (maalissa ap) vääränaikaisella vastaantulolla. Viimeiset minuutit olivat pitkiä ja tuskaisia joukkueemme vielä vähän väsähdettyä. KSF pystyi tekemään vielä yhden maalin , mutta onneksi tuomari vihdoinkin vihelsi vapauttavan puhalluksen ja pisteet jäivät Saloon.

Wilpas 3 – KSF 4-3 (3-1)
17min. 0-1
24min 1-1 Kemppainen (rp)
25min. 2-1 Kemppainen (Ossi Lindberg)
42min. 3-1 Kemppainen (Tatu Tomppo)
77min 4-1 Kemppainen (Mika Koskinen)