Kolmosjoukkueelle tasuri Pansion ”lentokentältä”

W3 aloitti syksyn pelit Pansiossa. Vastustajana hääräsi FC Dynamo. Tuliaisina oli yksi piste 2-2 päättyneessä ottelussa.

Pansion "lentokentälle matkasi 13 kpl W3:sen peluria. Tällä kertaa päästiin aina pukukoppiin asti. Kaikkea ei toki yhdellä kertaa Turkulaisilta voi vaatiakaan, sillä suikuun johtavat ovet olivat lukossa :). Itse peli lähti yllättävänkin hyvin käyntiin,vaikka pitkän tauon jälkeen jouduttiin kokeilemaan taitoja hiekalla. Alku oli aika tasaista vääntämistä, kunnes Tatu sai pitkällä avauksellaan J.Savolaisen irti. Nuorempi serkuksista ohjasi pallon tyylikkästi verkon perukoille. Toinen maali syntyi tokalla jaksolla suoraan Tatun vapaapotkun osuessa vastustajan jalan kautta maaliin. 0-2 tuntui liiankin hyvältä. Niinpä ote löystyi hivenen ja Dynamon pojat pääsivät T.Savolaisen pienellä avustuksella kaventamaan. Tonin huonoksi onneksi hänen yrittämänsä pelastus maaliviivoilta ei onnistunut, vaan pallo lipui verkkoon. Kavennuksesta intoa saanut Dynamo aloitti takaa-ajon ja painoi pelin W3:sen päätyyn kerta toisensa jälkeen. Yritys palkittiin muutama minuutti ennen loppua. Oikelta laidalta pallo aivan päätyyn ja sieltä syöttö maalilla kärkkyneelle Dynamon pelaajalle. 2-2 taululle. Kaikenkaikkiaan vaikka menetimme johto aseman,niin piste Pansiosta on aina hyvä asia.

FC Dynamo – Wilpas3 2-2 (0-1)
0-1 Janne Savolainen (Tatu tomppo)
0-2 Tatu Tomppo 1-2 Dynamo