Liedon pallo yllätti Wilppaan

Perjantai-illan miesten nelosen ottelu päättyi vierasjoukkueen 0-2 (0-1) vierasvoittoon. Kotijoukkue oli ennen ottelua jonkin näköinen voittajasuosikki otteluun, sillä sillä oli alla kaksi selvää voittoa, kun taas vierailla vain yksi tasapeli kolmesta aiemmasta pelistä.

Ottelun jälkeen voidaan todeta, että vierailijat olivat luoneet hyvän taktiikan otteluun. Se puolusti tiiviisti kokeneen pelaaja-valmentaja Adrianon johdolla. Itse vasempana puolustaja toiminut kokenut brassi piti joukkonsa tiiviinä pakettina omalla puolustusalueellaan eikä antanut kotijoukkueen yllättää. Vierailla oli ensimmäisellä jaksolla toki pari hyvää maalintekopaikkaakin, mutta kotijoukkueen maalipaikkamäärään se ei päässyt lähellekään…

Kotijoukkue Wilppaalla oli myös suuria vaikeuksia varsinkin ensimmäisellä jaksolla oman syöttöpelinsä kanssa, joten myös tämä helpotti vierailijoiden iltaa. Kotijoukkueella oli siis todellinen off-ilta. Maalipaikkoja kyllä luotiin ja saatiin lukuisia, mutta kertaakaan palloa ei saatu hyvin maalilla pelanneen Dan Kopolan. Usealle kotijoukkueen pelaajalle kyllä tarjoitui paikka tehdä kotijoukkueelle maali tai useampi, mutta tässä ottelussa näin ei tapahtunut. Ei edes rangaistuspotkusta tällä kertaa.

Joonas Ojanen pelasi tappiosta huolimatta varman ottelun wilppaan puolustuksen keskellä.
Wilpas yritti piristää joukkueen ilmettä vaihdoilla. Jaakko Viitaniemi toikin lisää voimaa,
mutta maaliin asti se ei tällä kertaa riittänyt.

Ei auta muuta kuin kääntää katse jo seuraaviin peleihin. Onneksi pukukopissa aistittavissa olleen pettymyksen keskeltä kuului myös viisaita sanoja siitä, että sarja on vielä kovasti kesken, joten uusia paikkoja parantaa esityksiä tarjoutuu jo pian.

Wilppan seuraava ottelu on perjantaina 13.5. klo 19.15 Eurajoella. Vastustajana on FC Eurajoki.

PE 6.5.2022 klo 19.30 Salon tekonurmi. Yleisöä 80.
Wilpas-LiePa 0-2 (0-1)