W3 avasi sarjakauden Kemiössä

Wilppaan kolmosjoukkue vieraili KSF:n vieraana Amos puiston pikkunurmella. Tiukan taiston päätteeksi W3 joutui kotiutumaan 2-1 tappio niskassaan.

Ottelu aloitettiin yhden kärjen taktiikalla. Tiukka puolustus toimikin hyvin Päivärinnan Villen tiukassa otteessa. Ensimmäisellä jaksolla KSF pääsi kuitenkin pistämään kerran pallon Wilppaan pömpeliin. Korkea keskityspallo 16 rajalle ja vastustajan pelaaja pääsi päällään nostamaan pallon vastan tulleen MV Rauhaniemen selän taakse. W3:sen parhaasta maalintekopaikasta vastasi Pejman Rahbar, joka kolisteli maalin rimoja. Toisella jaksolla siirryttiin hyökkäysvoittoisempaan peliin. Kahdella kärjellä jatkettiin takaa-ajoa. W3 sai omalta kenttä puoliskoltaan sivurajaheiton, jonka uusi tuttavuutemme, Jussi Kokkala linkosi pitkälle laidassa viilettäneelle Toni Savolaiselle. Vastustajan maalivahti tuli vastaan, mutta kylmähermoinen T.Savolainen nosti pallon maalivahdin yli ja 1-1 taululle. Vajaa 15 min peliaikaa jäljellä ja KSF sai 25 metristä vapaapotkun. Aivan huikea urheiluruutumainen kuukauden maali. Upea kova veto oikeaan ylämummoon ja 2-1 lukemat taululle. Kovaa koitettiin hakea vielä tasoitusta, mutta lisäosumia ei enää tullut. Jokatapauksessa kentällä nähtiin taisteleva W3 joukkue, joka pitkästä aikaa selvisi Kemiön matkasta ilman punaista korttia.

KSF-Wilpas3 2-1 (1-0)