W3 jatkaa ilman pisteitä!

W3 käväisi Maanantaina Kuulan vieraana Turussa.Tuloksena kolmas perättäinen 1-2 tappio.

Peli pelattiin Wäinö Aaltosen koulun hiekkakentällä. Hiekkakenttä, rautamaalit ja kopit ilman suihkua tarjosivat puitteet illan koitokseen. Peli oli Wilppaan hallintaa lähes koko ottelun ajan. Vain viimeinen 15 minuuttia tuotti vaikeuksia, kun väsymys alkoi painaa. W3 ei onnistu millään tarvittaviin voitto-osumiin. Paikkoja oli vaikka muille jakaa. Mutta ei niin ei. Ainoan osuman Wilppaalle järkkäsi nuori parivaljakko. Kimmo Moilanen sai riistettyä vastustajalta pallon, ja vapautti Pejman Rahbarin läpiajoon. Bessu tuikkasi varmuudella pallon maaliin. Tauolle mentiin W3:sen 0-1 johdossa. Toinen jakso alkoikin huonoimmalla mahdollisella tavalla. Jakson alussa nukuttiin ja Kuulan kärki karkasi läpiajoon. Takon Antti kirmasi aivan kantapäillä kaverin perässä. Jalat osuivat tahattomasti yhteen, seurauksena Kuulan pelaajan kaatuminen ja pilkku vastustajalle. Mielestäni rike oli alueen ulkopuolella, mutta huonot viivat estivät tuomarin näkemistä. Kuula pisti pilkun sisään ja tasoitti pelin. Kuula sai otteen väsähtävästä Wilppaan pojista ja tekivät vielä voittomaalin. Kovasti yritettiin vielä tasoittaa, mutta ylärimaa lähemmäksi ei päästy.

KuuLa – Wilpas 3 2-1 (0-1)
0-1 Pejman Rahbar (Kimmo Moilanen)