W3 voittoon pimeyden avustamana

W3 kohtasi keskilohkon kärkijoukkueen Functio Laesan Pansiossa. Ottelu keskeytettiin n.15 minuuttia ennen peliajan päättymistä Wilppaan 1-2 johtoasemassa.

Wilppaan kolmosjoukkueen pelireissu Pansioon oli vaakalaudalla muutama tunti ennen lähtöä. Runsaista poissaoloista kärsinyt W3 sai kuitenkin "ikijunnujen" Kim Ilolan ja Eero Mehtälän avustamana raavittua 13 miestä kasaan. Erittäin kuraiseksikin menneellä kentällä alku oli aika vaikeaa wilpuran pojille. Alakerrasta puutui kokonaan normaali miehitys. (Takko, Sonck, Rantonen, Kulmala) Joten vaikeaa oli aluksi uudella alakerralla hoitaa puolustus. Vastustajan maali tulikin alkuminuuteilla tilanteessa, jossa alakerrassa oli kommunikointi vaikeuksia. Pelin edetessä painopiste siirtyi kuitenkin yhä useammin vastustajan maalille. Ei niinkään taidolla vaan suurella tahdolla W3:sen pojat alkoivat vyöryä kohti vastustajan maalia. Välittömästi kun saimme hyödynnettyä laitojen käytön alkoi myös tapahtua. Anttilan Jarkko heitti pelivälineen 16 alueen sisään jossa epäonninen F.Laesan pelaaja pelasi palloa kädellään. Tuomarin antaman pilkun Jake pisti itse sisään tasoittaen numerot 1-1:teen. Vielä ennen ekan jakson päättymistä Tatu heitti komean juoksupallon Savolaisen Jannelle, joka suoraan juoksusta laukoi vasempaan alakulmaan vieden W3:sen 1-2 johtoon. Toisella jaksolla F.Laesa aloitti huikean painostuksen. Kerta toisensa jälkeen Laesa tormäsi Eero Mehtälän johtamaan puolustukseen. Ja lopulta pimeys koitui F.Laesan turmioksi. Noin 15min ennen peliajan umpeutumista, tuomari puhalsi pelin poikki. Ratkaisu oli varmasti oikea.Tuomari itse ei enää nähnyt viivoja ja tuskin paljon muutakaan. Lisäksi luokkaantumisriski kasvaa liian suureksi. Keskeytyksen Turun pojat saavat ottaa omalle kontolleen. Pitäisi ennen peliä varmaan lukea kentän ohjeet. Pansion kentälle kun saa valot samalla avaimella kuin pukukoppiinkin pääsee. No, 3 pistettä Saloon ja ei vielä tappioita syksyllä.

Functio Laesa-Wilpas 3 1-2 (1-2)
1-0 FL 1-1 Jarkko Anttila (rp)
1-2 Janne Savolainen (Tatu Tomppo)