Wilpas hävisi kärkikamppailun Somerolla. SoVo-Wilpas 8-4 (4-3)

Wilppaan futsalin ykkösjoukkue koki kauden ensimmäisen tappion kakkosdivisioonassa. Kotijoukkue Someron Voima oli tälläkertaa vahvempi ja vei ottelun 8-4 (4-3) numeroin.

Wilppaan futsalmiehistö avasi ottelun vahvasti ja johti ottelua jo 3-1. Tämän jälkeenkin paikkoja oli lisäosumiinkin, mutta osumatarkkuus ei tälläkertaa ollut aivan riittävää. Ottelun ensimmäisen erän loppu oli vierasjoukkueelle murheellinen. Mukava johto vaihtui katkeraan 4-3 tappioasemaan aivan erän viime sekunneilla.

Topi Luukkalan vahva esitys toisen erän alkuun nosti vielä vierasjoukkueen toiveita, kun hän tasoitti ottelun 4-4 tilanteeseen Mikko Batalhan syötöstä. Wilppaallakin riitti ottelussa laatupaikkoja maalien tekoon, mutta valitettavasti tälläkertaa ei aina onnikaan ollut mukana. Toisen erän loppupuolella Voima pääsi vielä "kaunistelemaan" voittolukemia, kun Wilpas yritti riskilläkin kaventaa lukemia.

Tasaisessa kakkosdivisioonan kärkiottelussa ratkaistiin samalla myös joukkue, joka lähteen karsimaan sarjanoususta ykkösdivariin. Somero oli tälläkertaa vahvempi ja lähtee ykkösdivarikarsintoihin Helsinkiin. Onnea matkaan!