Wilpas kaatoi piffenin 4-0 (3-0)

Wilpas voitti Paraisten IF:n perjantai-illan kolmosen ottelussa puhtaasti 4-0 (3-0). Ottelun alku pelattiin todella märissä olosuhteissa, sillä puolisen tuntia ennen ottelua alkanut vesisade oli kastellut pelikentän todella märäksi. Vaikkakin olosuhteet olivat molemmille joukkueille tasapuoliset niin kotijoukkue wilpas tuntui nauttivan vesikelistä enemmän kuin merikaupunki Paraisten pojat. Jo ottelun kuudennella peliminuutilla wilpas siirtyi 1-0 kotijohtoon kun Juha Wähäsilta teki ottelun voittomaalin wilppaalle Tomi Kuokkasen esityöstä. Sateenkin loppuessa ensimmäisen jakson edetessä, ottelu siirtyi entistä enemmän wilppaan komentoon ja kun vielä Joni Loimulahti ja Jussi Saario tekivät maalin mieheen piffenin puolustuksen pienoisella avustuksella, niin ottelu oli jo ratkennut wilppaan eduksi jo ennen puoliaikavihellystä.

Toisella jaksolla ottelu eteni edelleen wilpaskomennosa, eikä melko vaisusti esiintynyt piffen kyennyt missään vaiheessa uhkaamaan wilppaan kotivoittoa. Juha Wähäsilta kruunasi iltansa tekemällä ottelun toisen osumansa ottelun 77. minuutilla, tähänkin maaliin esityön teki talven polvileikkauksesta täyteen pelikuntoon päässyt Tomi Kuokkanen. Wilppaan maalissa Petri Salomaa torjui varmasti piffenin harvat yritykset ja kun vielä puolustus Marko Jalosen ja Rauli Suomisen johdossa toimi melko moitteettomasti, niin ei wilppaalla ollut hädänpäivää ottelun voittamisessa – tällä kertaa.

Voitto sinetöi varmuudella sarjanpaikan wilppaalle kolmoseen myös ensikaudeksi. Pelejä wilppaalla on vielä jäljellä kolme. 7.9 SCR Raisiossa, 15.9 Hammarland Ahvenanmaalla sekä viimeisenä TPK 2 Salossa 22.9. Vaikka sarjapaikka on jo varma, niin Wilpas tulee pelamaan kaikki jäljellä olevat pelit tosissaan, sillä SCR ja HammIK taistelevat vielä tosissaan keskenään sarjapaikan uusimisesta ensikauden kolmoseen. Lisäksi maalieron saaminen plussan puolelle (-8) lienee vielä joukkueen tavoitettavissa…

Wilppaan seuraava ottelu perjantaina 7.9 klo 18.30 SCR – Wilpas Kerttulan nurmi Raisio.

PE 31.08.2007 Salon Urheilupuiston ylänurmi
Wilpas – PIF 4-0 (3-0) ET: Dennis Antamo AET1: Isto Peltomäki AET2: Sami Kattelus
1-0 ´6 Juha Wähäsilta (Tomi Kuokkanen)
2-0 ´13 Joni Loimulahti
3-0 ´25 Jussi Saario
4-0 ´77 Juha Wähasilta (Tomi Kuokkanen)