Wilpas pihistelee maalejaan! BK-46 – Wilpas 2-0 (2-0)

Wilpas pihistelee maalejaan!

Wilpas vieraili lauantaina 2. divisioonaan valmistautuvan BK-46:den kotikentällä Karjaalla. Isännät olivat ottelussa 2-0 (2-0) vieraita etevämpiä. BK-46 juoni maalit erikoistilanteista.

Halikosta Karjaalle asti matkannut päätuomari Jouni Toppinen merkitsi mustaan kirjaansa pelin avausosuman syntyajaksi 8. minuutin. Kierteinen vapaapotku lipsahti keskelle maalia ohi auringon häikäisemän Wilpas-vahti Petri Salomaan. Toista täysosumaa edelsi rangaistusalueelle vasemmalta pelattu sivuvapari, jossa keltamustat sortuivat merkkausvirheeseen maalin edustalla.

Wilpas esiintyi tappiosta huolimatta ottelussa edukseen. Keltamustien heikkoa erikoistilannepelaamista lukuun ottamatta BK-46 pysyi läpi pelin kurissa ja nuhteessa.

– Meidän aggressiivinen ja aktiivinen puolustuspeli kuvastaa jätkien tervettä asennetta jalkapallopeliä kohtaan. Kommentoi joukkueensa otteita kamppailun tauottua salolaisten pääkäskyttäjä Uolevi Nurmi.

Pelin edetessä Wilppaan hyvä suunnanmuutospelaaminen tuotti useammankin maalitilanteen mutta pelillinen täyttymys maalien muodossa antaa vielä odotuttaa itseään.

Wilpas pelaa seuraavan harjoitusottelunsa vasta kahden viikon kuluttua lauantaina 23.3. klo 15 kun salolaisille uusi tuttavuus Sibbo Vargarna vieraillee urheilupuiston jalkapallopyhätössä.