Wilpas2 joutui nöyrtymään GPR:lle Impivaaran uudella tekonurmella

Maanantaina 20.8 Wilpas2 matkusti Turkuun pelaamaan Impivaaran uusitulle tekonurmelle vastustajanaan futsalista paremmin tunnettu GPR. Wilppaan joukkue uhkui voitontahtoa ja näytönhaluja, mutta tuomisina oli 4-3 tappio kaksijakoisella peli-esityksellä.

Tähän mennessä wilppaan puolustus sekä maalivahtipeli oli toiminut melkoisen hyvin, ongelmat ovat olleet hyökkäysten viimeistelyssä. Nyt kuitenkin puolustuslinjalle sekä maalivahdille osui heikompi ilta. Peli alkoi wilppaalta surkeasti, pallot polttivat jaloissa ja syöttöjen osoite oli surkea, kun myöskään liike eikä puolustusinto olleet kohdallaan pääsi GPR hallitsemaan kenttätapahtumia. 1-0 maalin he saivat kulmapotkusta, jossa GPR:n hyökkääjä jätettiin täysin merkkaamatta. 2-0 maalissa taas veto lipsahti 30 metristä maaliin. Lisäksi GPR onnistui luomaan puolenkymmentä muuta hyvää maalipaikkaa, kun wilppaan paikkoja sai hakea suurennuslasilla. Wilppaan hyökkäykset tyrehtyivät yleensä 40 metrin päähän vastustajan maalista, keskitykset puuttuivat täysin samoin kuin 1 vastaa 1 haastot. Onneksi otteluissa on puoliaika…

Toiselle jaksolle penkin päässä häärännyt Jarmo Melava vaihtoi pelijärjestelmää ja ripitti joukkuetta. Kavennus tulikin melko nopeasti vapaapotkusta. Eikä wilppaan menoa näyttänyt haittaavan edes maalivahdin saama punainenkortti, vaan wilpas jatkoi ankaraa hyökkäämistä joka tuottikin tasoituksen hienolla kuviolla jossa pallo liikkui keskeltä laitaan, takaisin keskelle ja läpi GPR:n puolustuslinjan, jokainen syöttö ensimmäisestä kosketuksesta! 2-2 tilanteessa olisi luullut wilppaan kokeneiden kavereiden hetkeksi rauhoittavan peliä ja lopettavan upporikkaan ja rutiköyhän pelin pelaamisen, mutta kävikin päinvastoin. Keskikenttä ja hyökkäyskalusto keskittyi ainoastaan hyökkäämiseen, mikä avasi GPR:lle paikkoja hyviin vastahyökkäyksiin. Vastahyökkäyksistä syntyivätkin GPR:n 3- 2 sekä 4-2 maalit. Lopussa wilpas2 kavensi 4-3 mutta maali oli pelkkää kosmetiikkaa.

Rehellisesti voidaan sanoa että GPR ansaitsi voittonsa ja numerot olisivat voineet olla huomattavasti rumemmat mutta toisaalta jos wilpas olisi pelannut koko ottelun samalla ilmeellä kuin toisen jakson…. ( valitettavasti raportista puuttuu maalintekijät , -ajat ja kokoonpanokin on muistini pohjalta koska pöytäkirja on jossain. Sen verran tulos harmitti että……)

GPR-Wilpas2  4-3 (2-0)