Kaarinan Pojat ja talvimyrsky selättivät Wilppaan harjoituspelissä!

KaaPo 3-0 Wilpasta parempi

Wilppaan vierailu Kaarinassa päättyi talvimyrskyn keskellä Kaarinan poikien 3-0 (1-0) voittoon.

Yhteistyösopimuspelaajat puolustaja Valtteri Sinervo, maalivahti Joel Isotahdon ja hyökkääjä Niko Virtanen ottivat Wilpas-debyytissään miehekkäästi oman peliroolinsa. Testipelaajan ominaisuudessa esiintyneen puolustaja Shaho Mamandin ottelu päättyi nilkkavammaan 20 minuutin pelin jälkeen.

– Mamandi tulee saamaan uuden mahdollisuuden kuntouduttuaan loukkaantumisesta. Totesi päävalmentaja Uolevi Nurmi ottelun tauottua.

Itse ottelussa Kaarinalaiset dominoivat palloa ja Wilpas pyrki puolustusasemista kontrolloimaan peliä. Wilpas sai omat maalinteko mahdollisuutensa vastahyökkäyksistä, joissa pääarkkitehtina hääri keskimmäisen hyökkääjän roolissa pelannut Riku Yli-Ikkelä. Tällä kertaa maalit jäivät useista hyvistä yrityksistä huolimatta syntymättä. Kaarinalaiset hyödynsivät oman pallonhallinnan maltillisesti ja rankaisi Wilpasta kolmesti. Keltamustien kokenut kaksikko, keskikenttäpelaajat Juha Wähäsilta ja Mikko Tapaninen, osoittivat ottelussa pelitaidoillaan kuuluvansa kolmosen parhaimmistoon.

Wilpas jatkaa harjoituspelejään viikon kuluttua lauantaina Karjaalla kun vastustaja on kakkosen eliittiä BK-46.