Kotiavauksesta voitto! Wilpas-FC Eurajoki 1-0 (1-0)

Wilppaan osalta jalkapallokausi 2024 alkoi jo viime viikolla 2-2 tasapelillä piffen kakkosesta. Kotiavaus suoritettiin tänään ja vastustajaksi saapui FC Eurajoki. Ottelu päättyi vuodenaikaan nähden kylmissä olosuhteissa 1-0 (1-0) kotivoittoon. Wilppaan voittomaalista vastasi nuori Valtteri Tapaninen ottelun 27. minuutilla.

Ottelu sujui pääasiassa kotijoukkueen hallinnassa. Ottelun avausjaksolla oltaisiin voitu nähdä muutama lisämaalikin, mutta tällä kertaa kotijoukkue ei onnistunut niiden teossa. Toki selityksiäkin ailahtelevalle ja välillä epäonnisille suorituksille löytyy varmasti mm. uusiutuneen miehistön vähälle jääneet yhteiset pelikokemukset jne… Toivottavasti pikkuhiljaa kaikki löytävät yhteiselle kartalle.

Toiselle jaksolle wilpas tuli kentälle hieman laiskasti ja näin ollen myös vierailijat pääsivät peliin mukaan. Toki kotijoukkueella oli tälläkin jaksolla paremmat paikat lisäosumiin, mutta myös FC Eurajoki pääsi muutamalle maalipaikalle jopa luvattoman helposti! Onneksi wilppaan puolustus kesti Joonas Ojasen johdolla. Myös maalivahti Igor Bernardo hoiti tonttinsa hienosti hyvillä torjunnoillaan.

Positiivisia asioita mahtui taas paljon uudistuneen ja nuortuneen joukkueen esitykseen. Ansaittu voitto ja täysi kokoonpano ovat asioita, joidenka kanssa on mukava jatkaa kohti seuraavaa peliä. Ensiviikolla lauantaina Wilpas matkaa Poriin, jossa kotijoukkueena on sarjan ehkä ykkössuosikki Toejoen Veikot (ToVe). Ottelu pelataan lauantaina Porin urheilukeskuksen tekonurmella klo 13.00.