Lehtonen & Rauhaniemi W3:sen voiton ratkaisijoina

Janne Lehtonen iski voittomaalin Torre Calcion verkkoon, kun taas puolestaan toisessa päädyssä Tuomas Rauhaniemi esti yhdessä ikämiesvoittoisen puolustuksen tukemana Torren tasoitus yritykset.

Vähän samalla meiningillä W3 jatkoi pelejään Sunnuntaina kuin Perjantainkin pelissä. Maalienteko oli erittäin tuskaista. Varsinkin maalipörssimme kärkinimien maalihanat ovat tukkeessa. Onneksemme Ikämies vahvistuksemme olivat hyvällä pelipäällä. Torre siirtyi 16minuutin kohdalla 0-1 johtoon. Tasoitus syntyi reilun 30minuutin pelin jälkeen. J.Savolainen ja M.Mehtälä yrittivät survoa palloa sisään kunnes Nikke Hägström runnoi pallon väkisin takatolpan juuresta verkkoon. Toisella puoliajalla voittomaali syntyi reilun 60minuutin pelin jälkeen. Tuomas Rauhaniemi avasi pitkällä potkulla pallon aina kärjessä viilettäneelle Ikuri kärjelle Janne Lehtoselle asti. Irtiotto päättyi "hallittuun" sijoitukseen maalivahdin ollessa täysin vailla mahdollisuuksia. Loppuajan Torren rymistelyt tyrehtyivät Tuomaksen upeisiin torjuntoihin ja kivikovaan puolustukseen. Kauhunhetki koettiin vielä pelikellon näyttäessä jo yliaikaa. Vastustaja sai pilkun, kun pallo osui harmittavasti Nikken käteen, mutta vastustaja ampui pallon räikeästi yli maalin ja näin pisteet jäivät Saloon.

Wilpas 3 – Torre Calcio 2-1 (1-1)