W3:n tappioton putki katkesi

W3 kärsi syksyn ensimmäisen tappionsa, kun lohkojumbo FC Tykit haki pisteet Perjantaina Salosta.

Sarjataulukkoon ei kannata luottaa. Sen sai W3 jälleen todeta Perjantaina. FC Tykit saapui Saloon ilman pisteitä. Maalejakaan joukkue ei ollut ennen tätä iltaa tehnyt kuin 2kpl. Ottelu alkoi kohtuullisen mukavasti Wilppaan painostuksella. Ekalla jaksolla pääsimmekin siirtymään 1-0 johtoon Jarkko "vrock" Anttilan toimesta. Tykit saivat maalin jäkeen hyvän draivin päälle ja olivatkin jo karkaamassa maalintekoon, mutta T.Rokan liuku jaloille esti maalin. Pilkku ja varoitus kuitenkin tilaanteesta seurasi. Vastustaja kuitenkin laukoi pilkun taivaantuuliin. Tykit saivat kuin saivatkin tasoitettua ottelun ennen ekan jakson päättymistä. Toisella puolikkaalla W3:lla oli useita maalipaikkoja. Molemmat Savolaiset Janne ja Toni tuhrivat pari läpiajoa. Jopa liberomme Sonckin Tuomas karkasi läpiajoon. Kerta toisensa jälkeen W3 hukkasi maalipaikat. Ja vastustaja puolestaan käytti paikkansa meitä paremmin. Ei auta kuin leuka pystyyn ja Sunnuntaina uusi yritys.

Wilpas 3 – FC Tykit 1-3 (1-1)
1-0 Jarkko Anttila (Janne Savolainen)
1-1 Tykit 1-2 Tykit