Otteluennakko: 4.10.2019 Salon Wilpas v Peimari Utd

Otteluennakko: 4.10.2019 Salon Wilpas v Peimari Utd

Keltamusta viimeistä kertaa kotonaan (3.10.2019)

Salon Wilpas pelaa viimeisen kotiottelunsa kauden 2019 osalta, kun sen vastustajaksi saapuu matemaattiset saumat nousuun vielä omaava Peimari United. Länsi-Suomen kolmosen sarjaottelu käynnistyy perjantaina 4.10 klo 19.

Ottelun lähtökohdat

19.6 pelatun kevätkierroksen ottelun Peimari voitti kotikentällään lukemin 2-0. Silloin kahden tasaväkisen joukkueen ero oli Bruno Rodrigues, jonka kaksi upeaa yksilösuoritusta ratkaisivat. ”Me olimme aavistuksen siipirikkoisina silloin matkassa ja pelasimme sillä rosterilla hyvän ottelun ja tappelimme kynsin hampain pisteistä. Tiukat pelit ratkeavat usein avainpelaajien upeisiin henkilökohtaisiin onnistumiseen, niin silloinkin”, muistelee Salon Wilppaan päävalmentaja Markus Aho.

Vieraat ovat ennen perjantain ottelua neljännellä sijalla viisi pistettä sarjajohtaja PIFiä perässä ja enää ainoa joukkue, joka voi horjuttaa paraislaisten nousujuhlia. ”Ohut oljenkorsi, mutta maailmassa on tapahtunut kummallisempiakin asioita ennenkin. Me olemme nyt kahdella viime kierroksella romuttaneet sekä Maskun että FC Ålandin nousuhaaveet ja Peimari olisi kiva liittää siihen pötköön”, hymähtää Manu.

Parhaat maalintekijät tällä kaudella

Salon Wilpas – 7 maalia – Teemu Kesänen

Peimari Utd – 7 maalia – Samuli Vihervirta

Joukkueiden kuntopuntari (viim. 5 ottelua)

Salon Wilpas WLLDD

Peimari Utd LLWWW

Killer Bees team news

Ampiaiset toivat saarelta mukanaan 1-1 -tuloksella massiiviseksi kasvanneen sarjapisteen, joka saattoi ratkaista salolaisten sarjapaikan kohtalon. ”Uhmakas ja taipumaton suoritus kolmeltatoista matkalla olleelta soturilta, joka käsitti miesten sarjassa debytoineen B-junnun sekä ensimmäistä kertaa avauksessa esiintyneen A-junnun. Eikä se voittokaan kaukana ollut, vaikka onnettaren pomppujakin tarvittiin”, toteaa Aho.

Kauden viimeiseen kotiesiintymiseen raitapaidat saavat ehemmän kokoonpanoon jalkeille, kun mm. Kuivala ja Lehtinen palaavat kokoonpanoon. Joutsenista ekaa kertaa tämän kauden osalta mukana on Joni Juhola ja myös sotaratsu Mikko Tapaninen on rosterissa. ”Onnistunut saaren reissu boostasi mennyttä treeniviikkoa positiivisesti ja me olemmekin saaneet alle ehjän harjoitusviikon. Kaksi viime peliä olemme pelanneet taktisesti järkevästi, emmekä ole tehneet virheitä. Se antaa meille hyvän lähtökohdan perjantaille”, summaa Ampiaisten ykkösluotsi.

Kapteenin kulmaus:

“Saaren reissun jälkeinen treeniviikko on ollut joukkueelta hyvä ja tekemisessämme huokuu taas iloisuus ja rentous. Uskon, että nämä ja työteliäs asenne lupaa perjantaille positiivista esitystä!”, ennustaa Salon Wilppaan kapteeni Teemu Kesänen.