Rauhaniemi torjui Wilpas 3:lle voiton!

Helteisellä Salon keinonurmella W3 taisteli maalivahtinsa johtamana voiton kaapon kolmos joukkueesta.

Ottelu alkoi kotijoukkueen vahvalla otteella. Alkumetreillä vasemman pakin paikan "saanut" Toni Savolainen väläytti räjähtävän nopeutensa. Nousi pakin tontiltaan aina päätyyn asti ja hankki kotijoukkueelle kulmapotkun. 3 minuuttia pelikellossa ja Mika "mono" Koskinen, ahneena tunnettuna, pisti pallon suoraan sisään maalivahdin haparoidessa. 21 minuutin kohdalla Kaapo pääsi tasoittamaan. Maalin jälkeen ote meni hetkeksi vastustajalle ja he saivatkin mahdollisuuden kun Janne Lehtonen pelasi sääntöjen vastaisesti rankkarialueen sisällä. Pallo pilkulle, mutta koko päivän hienosti pelannut Tuomas Rauhaniemi torjui upeasti pilkun oikeasta nurkasta. Tämä toi kotijoukkueelle puhtia ja 30 minuutin kohdalla Fehmi keskitti pallon takatolpalle ja Mikko Mehtälä liukui tilanteeseen ja 2-1 taululle. 41 minuuttia pelattu ja Tatu Tomppo sai vastustajan purkupallon itselleen ja täräytti lähes 25metristä yli väärin sijoittuneen vastustajan maalivahdin. Toisella jaksolla kotijoukkue hukkasi tukun "varmoja" maalipaikkoja. Kaapo pääsi vielä heittämään kavennuksen 3-2:een mutta keltamustat kestivät lopun painostuksen läpi ja veivät 3pistettä.

Wilpas 3 – Kaapo 3 3-2 (3-1)
3min. 1-0 mika Koskinen
21min1-1 Kaapo 3
30min 2-1 Mikko Mehtälä (Fehmi Veseli)
41min 3-1 Tatu Tomppo
62min 3-2 Kaapo 3

Depyytin W3:sen paidassa teki myös paremmin tuomarina tunnettu Niko Aalto
Keltainen kortti: Mikko Mehtälä (jälkipeli)