Teemu Kesäsestä Wilppaan uusi päävalmentaja!

Teemu Kesäsestä Wilppaan uusi päävalmentaja!

Teemu Kesänen on Salon Wilppaan jalkapallon edustusjoukkueen uusi päävalmentaja. Kaudella 2020 Kesänen toimi Wilppaan edustusjoukkueessa apuvalmentajan ja pelaajan roolissa.

30-vuotiaan salolaisen kasvattajaseura on Salon Palloilijat. Sukutaustansa vuoksi Kesästä voisi kuitenkin pitää Wilppaankin kasvattina. Teemun isoisä Esko Kesänen kikkaili aikanaa wilppaan keskikentällä. Isoisän nuorin veli Jukka Kesänen sekä Teppo-isän serkut Hasse ja Kim Robertsson ovat erittäin tuttuja Wilppaan jalkapallosta.

Pelaajakokemusta Teemulla on kakkosen tasolta Salpasta ja kolmosesta Wilppaan riveistä yli 10 kaudelta. Valmennuskokemusta löytyy Wilppaan junioreiden valmennuksesta sekä viimekaudelta Markus Ahon aisaparina. Lähiaikojen töitä Teemulle tuottaa valmennustiimin kasaaminen. Pelaajaryhmä on pysymässä melko mukavasti kasassa ja muutamia uusiakin pelureita on ryhmään liittymässä.

Uskomme, että Teemu pystyy tuomaan joukkueelle lisää pelinomaisiaharjoitteita ja joukkueurheilussa erittäin tärkeää peli-iloa!

Lisää tiedotettavaa mm. pelaajarintamalta tulossa lähiaikoina…