”Ulkomaanapu” Mika Koskinen kuumana! W35 kaatoi MaPS:n 6-0 (2-0)

Mika Koskinen tyrmäsi Maskun ikämiehet alle kahden minuutin! Illan ikämiesten jalkapallo-ottelu Salon kht:lla ehti vanheta noin yhden minuutin ja 40 sekunttia kun "tulostaululla" komeilivat jo 2-0 lukemat kotijoukkueelle. Molemmista maaleista vastasi juuri ja juuri kotimaan kamaralle ehtinyt maailmanmatkaaja Mika Koskinen. Ensimmäinen maali oli upea! Veto noin 40 metristä lähes oikeaan ylänurkkaan. Wilppaan vaihtopenkillä ihmeteltiin lähes yksissämiehin, että mitä ihmettä monon mielessä liikkuu kun lopetta etenimisen kohti vastustajan maalia yksinläpiajotilanteessa ja päättää laukaista etenemisen sijaan jo 40 metristä. Lopputulos tiedettäessä emme ihmettele enään – pelimies näköjään itse tietää parhaiten mihin omat "kyvyt" riittävät! Ja ilmeisesti ensimmäisestä maalin tekemisestä säästyneillä energiavaroilla mono tuikkasi tiukan prässin jälkeen wilppaan kolmevitoset jo 2-0 johtoon kun peliä oli pelattu vasta 1 min 40 sek.

Kotiottelujen maalisaldo sen kuin komistui, tällä hetkellä tehtyjä maaleja on täysi ventti (21) ja päästettyjä edelleen pyöreä nolla (0)! Edellä olevasta voi vetää sellaisia johtopäätöksiä, että kotijoukkueen maalivahdit ja puolustuspään pelaajat ovat onnistuneet otteluissa myös erinomaisesti – unohtamatta tietenkään vahvaa keskikentän panostakaan. Wilppaan seuraavassa ottelussa maanantaina 19.5 Kaarinassa tarvitaan jälleen pitävää puolustusta ja tehokasta hyökkäystä, sillä vastaan asettuu kotijoukkue KaaPo, joka on ollut alkukauden otteluissa murskaava maalieron ollessa viiden voitetun ottelun jälkeen 39-2!

Illan ottelussa maalinteossa kunnostautuivat osin tutut nimet: kim "1+1(+1)" ilola,  mika "hat-trick" koskinen, a-p "parempi myöhään kuin ei milloinkaan" hakanpää, mutta myös pienen tauon jälkeen comebackin tehnyt ali mourzagh kuului illan maalintekijäeliittiin.

Koutsi Mutan "ihanan" illan tehopelurit: Mika Koskinen 3+1, Kim Ilola 1+1, Pasi Lindberg 0+2, A-P Hakanpää 1+1, Ali Mourzagh 1+0.