Wilpas 3 kotivoittoon!

W3:sen Lauantainen kotiottelu käytiin iloisissa merkeissä. Kauden ensimmäisen voiton lisäksi, pelaajarinkiin saatiin lisää pelureita.

Kolealle Salon KHT:lle asteli 17 W3:sen pelaajaa. Rinkiin saatiin mukaan uusia tuttavuuksia peräti 5 kpl:tta Rauhaniemen veljekset Tuomas ja Riku, Aleksi Päivärinta, Toni Savolainen sekä Sami Satta. Pelin alku viivästyi puolisen tuntia kun vierailevan Liedon pelaajien yksi autokunta oli myöhässä. Peli saatiin käyntiin ja vierailijat aloittivat kolmen miehen vajauksella. W3 hyödynsi alun ylivoiman hyvin, tehden kaksi nopeaa osumaa. Pelikello ehti tuskin edetä puolta minuuttia,kun vastuja haparoi pallon Tatulle. Kova veto ja maalivahti sylkäisi pallon suoraan T.Rokalle ja ripari hallitusti sisään 1-0. 4 minuutin kohdalla oli hässäkkä vastustajan maalilla joka pomppi Anttilan Jakelta Mika "mono" Koskiselle eikä mono erehtynyt 2-0. Vastustajakin sai jo pari peluria lisää ja peli alkoi tasoittua. Puolen tunnin sätkimisen jälkeen Toni Savolainen vapautti vasemmalla laidalla viilettäneen Anttilan Jaken, joka irtosi varmaan maalintekoon 3-0.

Toisella jaksolla jouduttiin sitten kokeilemaan pelaamista vastatuuleen. Maalivahdillekin puettiin tauolla lämmintä ylle estäen näin jäätymisen. Peli oli toisella jaksolla sekavaa puurtamista ja Upouusi maalivahtimmekin pääsi hivenen peliin mukaan. Yksi lisämaali saatiin vielä aikaiseksi. Taas vastustajan maalilla epämääräinen hässäkkä. Pallo kimmahti Toni Savolaiselta Rantosen Mikolle joka laukoi suoraan vastapalloon. Komea veto oikeaan yläpesään 4-0.

Kaiken kaikkiaan hienoa oli 3 pinnaa ja pelaajia riittävä määrä. Tästä on mukava jatkaa.

W3 – Lieto3 4-0 (3-0)
1-0 Tuomas Rokka (Tatu Tomppo)
2-0 Mika Koskinen (Jarkko Anttila)
3-0 Jarkko Anttila (Toni Savolainen
4-0 Mikko Rantonen (Toni Savolainen)