W3 vierasvoittoon Littoisissa!

Ottelu pelattiin kauniissa ja lämpimässä kesäillassa Littoisten tekonurmella. Wilpas3 toi tuliaisiksi Saloon täydet sarjapisteet.

Ottelun painopiste oli alusta alkaen W3:sen hallintaa. LPS ei saanut ensimmäisen vartin aikana palloa edes puolirajan yli. Mutta jotenkin oli tahmeaa Wilppaan poikien peli ekalla jaksolla. Hätiköintiä ja kaukaa haettuja vetoja joita ei saatu edes maalia kohti. Toisen jakson ekat minuutit olivat vähän samanlaista pelailua, kunnes LPS sai yllättäen kovan keskitykseksi tarkoitetun pallon yllättämään muuten vuorenvarmasti pelanneen Tuomas Rauhalinnan. 1-0 LPS:lle Tästä alkoi W3 show, 2 minuuttia myöhemmin Wilpas sai rajaheiton vastustajan kulmalipun tuntumasta Jani Härkönen paiskasi pelivälineen Päivärinnan Aleksin päähän ja 1-1 tasoitus oli tosiasia. 12minuuttia edellisesä W3 sai vapaapotkun. Sitä asettui antamaan Jarkko "vrock" Anttila. Upea keskitys takatolpalle jossa leijui yläilmoissa Mikko "eeron poika" Mehtälä ja 2-1 tauluun. LPS oli pakotettu yrittämään tasoitusta keinolla millä hyvänsä. Mutta viimeisetkin yrityksen rippeet karisivat kun Tatu Tomppo heitti pelivälineen kerran vielä takatolpalle ja sieltä aivan uskomattomalla syöksypuskulla Savolaisen Janne iski 3-1 voittolukemat taululle. Ottelun hahmo oli tällä kertaa Aleksi Päivärinta joka maalinsa lisäksi piti etutopparina vastustajat kurissa.

LPS – Wilpas3 1-3 (0-0)
53min. 1-0 LPS
55min. 1-1 Aleksi Päivärinta (Jani Härkönen)
67min. 1-2 Mikko Mehtälä (Jarkko Anttila)
87min. 1-3 Janne Savolainen (Tatu Tomppo)