W35 aloitti syyskierroksen vierasvoitolla

W35 aloitti syyskierroksen vierasvoitolla. Vierasottelussa kaatui Kaarinan Reipas 1-3 (1-1). Ottelu alkoi wilppaan kannalta hieman nolosti, sillä vain reilun minuutin pelin jälkeen kotijoukkue oli siirtynyt jo 1-0 johtoon. Ensimmäistä maalia seuranneiden minuuttien aikanakaan ei wilppaan puolustus antanut maalissa tuuranneelle Mika Koskiselle lepohetkiä, sillä niin sekaisin wilppaan ”alakerran lukkojen” peli aluksi oli. Joukkueen onneksi maalissa Mono teki muutaman upean torjunnan ensimmäisellä kymmenminuuttisella ja vierailijat olivat taas mukana pelissä. Kemppaisen ensimmäiseen maaliin saatiin apua vastustajan alakerrasta, ”upea” syöttö suoraan kemppeksen jalkaan 16 m rajalle ja pallo maaliin 1-1. Peli oli alun hapuilua lukuunottamatta täysin wilppaan hallinnassa. Maalipaikkoja oli, mutta niitä tällä kertaa tuhlailtiin ”milloin milläkin tavalla”! Onneksi ”luovien” pelureiden kuten Kim Ilolan ja Uolevi Nurmen syötöistä nauttien, Kemppainen sai viimeistellä itselleen saldoksi puhtaan hattutempun ja wilppaalle 1-3 vierasvoiton. Wilpas oli saanut jälleen vieraspeliin mukavan laadukkaan 15 pelurin ryhmän. Tästä ryhmästä oli valmentaja Mutan taas melko helppoa muodostaa voittoon vaadittava koostumus kentälle…