Wilpas2 hyytyi pimeässä Riihikallion illassa

Maanantaina 17.9 wilpas2 matkusti Pavinin vieraaksi Riihikallion hiekalle, jossa on parempi valaistus kuin Pavinin normaalilla kentällä Pansiossa J. Pimeän illan surullisena tuloksena oli 3-1 tappio. Wilpas2 on tekemässä itselleen äärettömän hankalaa syksyä, kaksi peliä jäljellä ja neljä pistettä on kaivettava väkisinkin!!!

Pavin pelistä on vaikea antaa minkäänlaista raporttia sillä kentän toiselle reunalle ei juurikaan nähnyt ja toinen maalikin oli pimeydessä! Pavin siirtyi 1-0 johtoon ihmeellisen ruuhkan jälkeen jossa Iivonen ensin oli torjunut pallon mutta jostain se kimpoili takaisin Pavinin pelaajalle joka siirsi heidät johtoon. Tosin ennen Iivosen torjuntaa puolustuksemme oli vaellellut ties missä. Tasoitusmaalin meille teki Joni Parjanen joka muutaman epäonnistuneen kulmapotkun jälkeen ajatteli pistää pallon suoraan takayläkulmaan, tuolloin ottelua oli pelattu 39 minuuttia.

Sen mitä pelistä näki, ei ollut mitään kaunista katseltavaa. Kenttä oli ilmeisen kova, huono betonilattia joustaa enemmän, joten pallot pomppivat sinne tänne ja kun omien pelaajien näkeminen vastustajasta puhumattakaan (mustat pelipaidat) oli hankalaa, jäi ottelusta hyvin sekava kuva. Ensimmäisellä puoliajalla saimme peliä hetkittäin kontrolliin ja vastustajan juoksemaan jolloi meille aukeni puolittaisia maalipaikkoja. Viimeinen syöttö vain oli yleensä hivenen kehno. Hyvää oli että peliä pyrittiin rakentamaan laitoja käyttäen ja pelaamaan pallo sieltä takaviistoihin.

Toisella jaksolla pimeys laski kentän ylle tosissaan ja samalla jäätyivät pelaajiemme jalat ja päät… Pavin teki kolme maalia, yhden kulmapotkusta jossa pelaajaa ei ollut merkattu lainkaan ja kaksi puolustusvirheistä.

Jalkapallo on joukkuelaji ja kun emme pelaa joukkueelle emme voi menestyä!! Nyt ei pojat auta kuin pelata hyvä matsi Piikkiössa ja hoitaa homma loppuun kotona, kuusi pistettä kahdesta jäljellä olevasta pelistä ja voimme kaikki pitää hieman lomaa harrastuksestamme!

Pavin-Wilpas2  3-1 (1-1)

1-0 26min Pavin

1-1 39min Joni Parjanen

2-1 56min Pavin

3-1 73min Pavin