Wilpas2 otti elintärkeän voiton BFB:n vieraana

Wilpas2 oli ajautunut hankalaan tilanteeseen syksyn viime kierroksille ja ainoastaan voitto olisi hyväksyttävä tulos piikkiön kentältä lauantaina 29.9. Motivoitunut w2 saapui paikalle hyvissä ajoin ja latautui jo edeltävän viikon harjoituksissa kyseiseen otteluun. Tuloksena uskomaton murskavoitto 8-0 ja numerot olisivat voineet olla jopa kaksinumeroiset.

Peli alkoi omituisella episodilla, tuomareita ilmaantui paikalle ainoastaan kaksi mutta sekään ei wilpasta haitannut, 1-0 ensimmäisellä minuutilla. Maali oli hyvä oppitunti siitä että peli alkaa heti vihelllyksestä, pallo pelattiin laidalle jossa Parjasen Jere ohitti vastustajan ja pelasi pallon kauas takaviistoon Kustille joka otti pallon alas ja sijoitti sen varmasti maaliin. Maalin jälkeen peliä pelattiin pääosin keskikentällä, mutta koko ajan wilppaan tahdissa. Valitettavasti kentän huono lunto hivenen hankaloitti laadukkaitten syöttöjen antamista mikä hidasti hyökkäyksiä ja antoi Bfb:lle aikaa ryhmittäytyä puolustukseen. 25 minuutin kohdalla Masa pääsi jatkamaan maalivahdin sylkemän pallon maaliin 2-0 ja vastustaja alkoi vaikuttaa valmiilta. Jakson loppuun Kusti ampui vielä komean maalin vasemmalla jalallaan 15 metristä 0-3 ja kenties yksi tasapainoisimmista puoliajoista w2 historiassa oli ohi.

Toisen jakson alkuun kaikki painottivat että vaikka meillä onkin hyvä johto ja vastustaja vaikuttaa väsyneeltä pitää meidän pelata tarkasti eän alku. 60 minnutin kohdalla ketsuppipullo räjähti oikein todenteolla 60min 0-4, 62 min 0-5, 65min 0-6… Loppu oli enää pelailua jossa maalipaikkoja tuli ja tuhrittiin oikein miehissä, mutta saatiin silti kaunisteltua loppunumeroiksi 0-8!!! Harvoin joukkue voittaa kahdeksalla maalilla ja varsinkaan silloin kun on ns. pakkovoiton edessä. HYVÄ JÄTKÄT!!!!!!!!!

BFB-Wilpas 2 0-8(0-3)

0-1 1min Kusti (masa)

0-2  25min Masa (Jussi)

0-3  44 min Kusti (Masa)

0-4  60min Jyri (Kusti)

0-5 62min Masa (Ile)

0-6  65min Jyri (Ile)

0-7  85min Uolevi (Juuso H)