Wilpas2 päätti kautensa voitokkaasti

Lauantaina 6.10 Wilppaan vieraaksi salon hiekkatekonurmelle saapui AFC Campus Turusta. Pelin panoksena oli sarjapaikka, jonka wilpas2 tyylikkäästi lunasti itselleen voittamalla pelin 1-0. Arvokkaan voittomaalin viimeisteli Kustrim Myftari ampumalla 20 metristä tulleen vapaapotkun maaliin!

Peli alkoi melko tasaisena vääntönä eikä kumpikaan joukkue tahtonut saada organisoituja hyökkäyksiä. Wilpas2 pelasi tiivistä puolustusta ja pyrki lähtemään nopeasti hyökkäyksiin jos siihen oli pienintäkään mahdollisuutta. Näistä vastahyökkäyksistä wilpas saikin muutamia paikanpuolikkaita. Afc campus liikkui hyvin molempiin suuntiin ja toisin kuin suurin osa kauden vastustajista, campus myös pyrki rakentamaan omaa peliä. Kun peliä oli pelattu 18 minuuttia campuksen puolustaja teki typerän rikkeen vaarattomassa tilanteessa ajelemalla wilppaan pelaajaa selkään, seurauksena vapaapotku 20 metristä. Kusti asettui laukomaan ja pallo leijaili aina verkkojen perukoille asti, 1-0!

Maalin jälkeen peli oli hyvin tasaista, joskin paremmat maalipaikat avautuivat wilppaan pojille ja useimmiten laitojen kautta. Jakson lopulla kusti rakensi murtautumalla oikealta laidalta läpi ja syöttämällä takaviistoon Parjasen Jonille miljoonan taalan paikan ratkaista ottelu, mutta tällä kertaa ei onni ollut puolellamme.

Puoliaika tulos 1-0 oli kannaltamme erittäin hyvä sillä se tarkoitti että campukselta vaadittaisiin kaksi maalia. Pelipaikkoja jouduttiin sotkemaan puoliajalla koska vastuuvalmentaja/pelaajalla Ilkka Virtasella oli käsittämätöntä kyllä pakottavaa menoa J

Tästä menosta johtuen toisen jakson tapahtumista ei ole tarkkaa kuvausta, mutta kaikkien suulla olen kuullut että Kustrim Myftari pelasi erinomaisen puoliajan varsinkin puolustussuuntaan. Campus oli loppua kohden väsähtänyt, mutta maalien valossa se ei heille kostautunut. Wilpas2 peluutti ottelussa kaikkia kokoonpanossa olleita pelaajia ja kaikkia haluankin suuresti kiittää. 1-0 tulos oli hieno päätös epätasaiselle kaudelle.

Keväällä pelasimme ajoittain aivan loistavaa jalkapalloa. Kesätauon jälkeen loukkaantumiset ja lomista, sekä armeijasta johtuva pelaajakato toivat pimeän jakson, mutta viimeiset ottelut todistivat joukkueen tason: kahdessa viimeisessä pelissä vastustaja ei tehnyt maaliakaan verkkoomme!!!  Vielä kerran kiitokset kaikille toimintaan osallistuneille, ensi kaudella uutta matoa koukkuun!!!!!!!!!11

Wilpas2-AFC Campus 1-0 (1-0)

1-0  18min Kusti